CRATIS uspješno završio projekt komercijalizacije inovativnih rješenja Foto: Ilustracija/Pexels

CRATIS uspješno završio projekt komercijalizacije inovativnih rješenja

VV | 28.2.2022. u 17:15h | Objavljeno u Sponzorirano

Tvrtka CRATIS d.o.o., vodeći pružatelj Managed Cloud i ICT Outsoursing usluga završava projekt "Prilagodba poslovanja za potrebe komercijalizacije inovativnih rješenja za sigurnu obradu računalnih podataka i video prepoznavanje“ odobrenog slijedom javnog poziva "Inovacije u S3 područjima“ u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020. 

Ukupna vrijednost projekta je 8.337.645,59 kuna, a odobrena bespovratna sredstva iz Europskog fonda za regionalni razvoj iznose 3.968.534,59 kuna. Provedba projekta je započela u ožujku 2020. godine, a u ukupnom trajanju od 24 mjeseca CRATIS je prilagodio svoje poslovanje i time u svoju ponudu uvrstio dva nova proizvoda - CRATIS SIEM i Connect IDentify.

CRATIS SIEM je usluga koja korisnicima omogućuje udaljeno prikupljanje, konsolidaciju i naprednu analizu dnevničkih podataka poslužiteljskih i mrežnih računalnih sustava s ciljem pravovremenog prepoznavanja i reakciju na moguće kibernetičke prijetnje. Connect IDentify je inovativna aplikacija namijenjena za pouzdanu daljinsku identifikaciju sugovornika od strane agenata u pozivnim centrima. Aplikativno rješenje ove tvrtke omogućuje agentima u pozivnim centrima da uz primjenu inovativnih algoritama s maksimalnom sigurnošću utvrde identitet svog sugovornika na temelju video poziva i njegovih identifikacijskih dokumenata.

CRATIS će usluge pružati kao servis iz oblaka, a obzirom da živimo u digitalnom dobu koje podrazumijeva udaljenu komunikaciju uz najvišu razinu sigurnosti informacijskih sustava, takve usluge na tržištu ne samo da su nužne, već moraju biti pristupačne i jednostavne za korištenje.

Realizacijom ovog projekta CRATIS je zaposlio nove djelatnike, postavio još čvršće temelje za daljnji snažan rast prihoda te nastavlja svoju misiju poticanja digitalne transformacije gospodarstva uz značajno uvećanje konkurentnosti.

Bez_naslova.jpg

Označeno u