BRANKICA CAPAN VUČIĆ I BARBARA BUKOVEC Nova dimenzija izbora ljepote kao na svjetskim pistama

Sponzorirani članak | 10.3.2024. u 09:00h | Objavljeno u Sponzorirano

Uspješne direktorice Izbora Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije

Brankica Capan Vučić - diplomirana modna manadžerica iz Zagreba s 20 godina iskustva u modnom svijetu je prošle 2023. godine uspješno organizirala Izbor Miss Beauty Zagreba i Zagrebačke županije u Esplanade hotelu koji je kotirao kao najviši rang organizacije i najbolje izvedbe jednog izbora ljepote.

- Ono što je obilježilo moje putovanje u svijet mode bila je moja mama. Bila je krojačica 35 godina i od nje sam puno toga naučila. Po završetku svog školovanja gdje sam stekla zvanje diplomirani modni menadžer, organizirala sam prvu samostalnu reviju koja je bila lansirajuća raketa na mojem modnom putovanju. Iza toga sam odradila više od 50 modnih revija i organizacija raznih evenata. Tu je i dugogodišnja suradnja s osobama na glazbenoj sceni gdje sam počela s kreiranjem vizualnog identiteta u javnosti do preuzimanja kompletnog glazbenog menadžmenta.

- Nakon toga radila sam u Veleposlanstvu kraljevine Danske na projektu Dansko-hrvatskog summita i tu sam dobila veću dimenziju međunarodnog poslovanja. Poslije odrađenog projekta otvorila sam "Makeover studio" beauty centar sa svojom kćeri Vivian Vučić te modni atelje "Boujee". Budući da smo razvile suradnju s direkcijom Izbor Miss Beauty Hrvatske gdje smo išle s makeup-om i mojom modnom kolekcijom, stoga ne čudi da smo dobile ponudu da napravimo Izbor Miss Beauty Zagreba i Zagrebačke županije. Nakon uspješno odrađenog projekta u hotelu Esplanade, uslijedile su ideje za Varaždinsku i Međimursku županiju.

miss_beauty_05032024_2.jpg

- Na projektu smo angažirali Valeriju Vlah kao scout & casting managericu koja je svojim prethodnim iskustvom na izborima pridonjela velikom broju naših kandidatkinja. Projekt MISS BEAUTY je respektabilni izbor u kojem su diljem Hrvatske, a po županijama izabrane najljepše djevojke koje osvajaju pravo nastupiti na finalnom izboru gdje se bira najljepša od najljepših koja će osvojiti titulu MISS BEAUTY HRVATSKA.

miss_beauty_05032024_3.jpg

Barbara Bukovec - rođena je u Njemačkoj, a odrasla je u okolici Zagreba, i to u frizerskoj obitelji tako da je i njezin životni put krenuo frizerskim putem.

- Karijeru sam započela u Zagrebu, prvo u obiteljskom poslu, a potom kroz iskustvo nekoliko renomiranih Zagrebačkih salona. Put me vodio u novi posao pa sam s 22 godine krenula svojim putem. Sedam godina radila sam u vlastitom frizerskom salonu u Dugavama El.Bi. Tu sam stekla prekrasno iskustvo poslovanja, veli sugovornica.

Uslijedila je promjena te se preselila na sjeverozapad, točnije u Varaždin, ponovno pokrećući vlastiti posao.

- Pokrenula sam salon "Urban Baroque" te par godina kasnije s još jednom poslovnicom u Zagrebu također "Urban Baroque" ponovno! Tijekom mog rada i školovanja prisustvovala sam mnogim natjecanjima kao i školovanju radi usavršavanja kod renomiranih brendova i predavača, naglašava.

Učenje je, kako dodaje, gotovo svakodnevica u poslu.

- To je moj moto, baš kao i izazovi i nove ideje! Ove godine prihvatila sam dovesti u Varaždin i Čakovec jednu novu dimenziju pogleda na ljepotu. S partnericom Brankicom Capan Vučić postala sam direktorica licence izbora za Miss Beauty. Kao "dotepenka" zavoljela sam Varaždin i Čakovec, kao i predivne ljude i poduzetnike tog kraja! Sjeverozapad je toliko bogat blagodatima baš kao i predivnim djevojkama! Smatram da su oba grada zaslužila imati prekrasan događaj na razini i s dostojanstvom u svrhu promicanja poduzetništva, kaže Barbara Bukovec, naglašavajući da je za malo poduzetništvo te kontinentalni turizam i naravno Beauty turizam!

Ovim putem bi se htjele i zahvaliti Sanji Bjedov Popović i Tamari Roglić, vlasnicama autorskog projekta Timeless Beauty i Izbor Miss Beauty Hrvatske, na ukazanom povjerenju i izvrsnoj suradnji.

Vizija nam je pružiti kandidatkinjama nezaboravno iskustvo kroz beauty programe, školu modelinga, photo shootinge, video razglednicu te nove modne trendove na pisti. Posebno nam je drago vidjeti da se kroz ovaj projekt rađaju nova lijepa prijateljstva koja se nastavljaju i izvan naših zajedničkih aktivnosti. Također, želja nam je ovom kraju pružiti ekskluzivan event na kojem će se prezentirati i povezivati poduzetnici i partneri na vrhunskom nivou.

Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije Izbor Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije održat će se 29. travnja 2024. u hotelu Turist Varaždin. Ukoliko postoji interes da netko želi sudjelovati kao poslovni partner na ovom ekskluzivnom projektu može se javiti na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

miss_beauty_05032024_4.jpg