HNS Varaždin organizirao aktualni sat s gradonačelnikom

Varaždinske vijesti | 20.6.2016. u 09:27h | Objavljeno u Aktualno

U organizaciji Hrvatske narodne stranke – liberalni demokrati Podružnice Varaždin organizirana su javna predstavljanja po mjesnim odborima - aktualni sat s gradonačelnikom.

Tako je gradonačelnik Goran Habuš prošlog tjedna obišao Hrašćicu, Gojanec, Donji Kućan, Gornji Kućan, Zbelavu, Kućan Marof, Poljanu Biškupečku i Črnec Biškupečki.

Habuš je tom prilikom predstavio niz projekata koji su realizirani u ovom trogodišnjem mandatu. Isto tako, razgovaralo se i o projektima koji su tek pred realizacijom, a građani su iz prve ruke mogli saznati što će se sve raditi u narednih godinu dana u njihovom susjedstvu. Nisu izostala ni pitanja pa su tako mještani spomenutih mjesnih odbora gradonačelniku Habušu uputili pitanja većinom vezana za komunalnu infrastrukturu i uređenje pojedinih lokalnih i nerazvrstanih cesta.

U planu je obilazak svih gradskih, ali i prigradskih mjesnih odbora, a građani će imati priliku gradonačelniku postavljati pitanja, te dati svoje sugestije.

- Pozivamo sve građane i medije da prate ova događanja po mjesnim odborima te postavljaju pitanja, predlažu nove projekte i aktivnosti - navode iz HNS-a.

Aktualni sati će se idućeg tjedna odvijati u društvenim i vatrogasnim domovima, te prostorijama mjesnih odbora prema rasporedu:

Ponedjeljak 27. lipanj: 18.30 1 MO, 19.30 2. MO

Utorak 28. lipanj: 19.00 6 MO, 20.15 Jalkovec

Srijeda 29. lipanj: 18.30 5 MO, 20.00 7. MO

Četvrtak 30. lipanj: 18.30 3 MO, 19.30 4. MO