Grad Lepoglava poziva građane da do 27. siječnja prijave štete od potresa Foto: Grad Lepoglava / ilustracija

Grad Lepoglava poziva građane da do 27. siječnja prijave štete od potresa

J.Š./Varaždinske vijesti | 22.1.2021. u 14:56h | Objavljeno u Našim krajem

S obzirom na to da je župan Varaždinske županije Radimir Čačić proglasio 20. siječnja prirodnu nepogodu od potresa za područje Grada Lepoglave i Grada Varaždinske Toplice te Općine Bednja, Grad Lepoglava je uputio poziv građanima da prijave štete od potresa na objektima na gradskom području i to najkasnije do 27. siječnja 2021. godine.

Prijava se podnose Gradu Lepoglavi (gradska uprava) svakim radnim danom od 7 do 15 sati i to na zakonom propisanom obrascu koji se može preuzeti na službenoj internetskoj stranici Grada Lepoglave ili u prostorima gradske uprave.

- Uz prijavu se obavezno prilaže preslika osobne iskaznice, preslika kartice tekućeg računa, dodatni obrazac o objektu stradalom u potresu i fotodokumentacija oštećenja. Popunjeni obrazac prijave štete s traženom dokumentacijom mogu se poslati i putem elektroničke pošte na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a što se, s obzirom na epidemiološku situaciju, i preporučuje. Gradsko povjerenstvo za procjenu štete od elementarnih nepogoda obići će sve prijavljene lokacije. Za sva dodatna pitanja i pojašnjenja građani mogu kontaktirati gradske službe na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona 042/494-313 - javljaju iz Grada Lepoglave.

Označeno u