Dani ludbreške Svete nedjelje: prodaja mjesta od 6. kolovoza, na raspolaganju 450 lokacija Foto: Grad Ludbreg / ilustracija

Dani ludbreške Svete nedjelje: prodaja mjesta od 6. kolovoza, na raspolaganju 450 lokacija

Varaždinske vijesti | 27.7.2019. u 11:00h | Objavljeno u Našim krajem

Grad Ludbreg provodi sveobuhvatne pripreme za "Dane ludbreške Svete nedjelje", najveću gradsku manifestaciju. Prodaja mjesta za štandove, ugostitelje i za zabavne igre počinje od utorka 6. kolovoza, a na raspolaganju je oko 450 lokacija.

- Prednost će imati oni koji žele zakupiti površinu ispred svojih poslovnih prostora, a zatim gospodarstvenici, obrtnici, vlasnici OPG-a s područja ludbreške regije i potom oni koji dolaze svake godine i uredno prema Gradu podmiruju obveze. Ako u roku od pet dana, odnosno do 12. kolovoza, oni ne iskoriste pravo prioriteta zakupa površine, parcele će se ponuditi ostalim zainteresiranima - napominju iz Grada Ludbrega.

Najviše prodajnih mjesta za štandove bit će osigurano u Ulici Petra Zrinskog, Gundulićevoj, Stepinčevoj i Ulici kardinala Kuharića, kao i na Trgu slobode za ugostitelje. Štandovi se neće postavljati od mosta prema svetištu, a površine oko gradskog stadiona, kao i uvijek, predviđene su za zabavne sadržaje.

Prodaja mjesta za štandove obavljat će se svakog radnog dana u Odsjeku za prostorno uređenje, komunalne djelatnosti i imovinu (komunalno redarstvo, prizemlje).