Patricija voli modu, a Matea druženja s prijateljima: one su kandidatkinje za izbor Miss Supranational Foto: Milorad Behin

Patricija voli modu, a Matea druženja s prijateljima: one su kandidatkinje za izbor Miss Supranational

VV | 3.4.2019. u 19:33h | Objavljeno u Društvo

Osamnaestogodišnje Patricija Kosec i Matea Vuković sudjelovat će 24. travnja na izboru za Miss Supranational Varaždinske županije i pokušati izboriti odlazak na nacionalni izbor Miss Supranational Hrvatska, koji će se u lipnju održati u Vodicama.

Patricija i Matea posjetile su jučer frizerski Salon Lara by Zanetti u Merlićevoj ulici u Varaždinu te otkrile tko su, što vole i čime bi se voljele baviti u budućnosti.

Obje djevojke idu u Srednju strukovnu školu Varaždin: Patricija smjer modni tehničar, a Matea smjer Tehničar zaštite osoba i imovine.

- Nakon završetka srednjoškolskog obrazovanja željela bih upisati tečaj za vizažista i baviti se šminkanjem te ući u svijet mode. Obožavam modu, a želja mi je probiti se što više u svijet mode. Smatram sebe kao pozitivnu i vedru osobu koja će pomoći ljudima u teškoj situacijama. Jedina mana mi je tvrdoglavost. Uvijek sam nasmijana i spremna za nova iskustva - istaknula je Patricija.

Matea navodi kako slobodno vrijeme najradije provodi s obitelji i prijateljima.

- Volim putovati i sklapati nova prijateljstva. Najveća mana mi je sramežljivost, a vrlina optimističnost - istaknula je Matea.

Inače, salon Lara by Zanetti partner je izbora te će svim finalisticama na izboru 24. travnja raditi frizure.