Umjetnička organizacija Gllugl otvorila svoju virtualnu scenu s predstavom za djecu

MGA/VV | 23.3.2020. u 13:41h | Objavljeno u Društvo

Umjetnička organizacija Gllugl na svojoj je internetskoj stranici gllugl.hr otvorila je Virtualnu scenu radio dramom za djecu Jean de Lafontainea Sjednica miševa.

U ovoj radio drami igraju Sara Ipša, Hana Hegedušić, Nikša Eldan i Filip Eldan, skladatelj, snimatelj i montažer zvuka je Petar Eldan, a dramaturgiju i režiju potpisuje Filip Eldan. Glluglovu Virtuanu scenu publika može pratiti besplatno, a oni koji su u mogućnosti i to žele, mogu svojom uplatom donacije na HR5723600001102512596 (opis plaćanja: donacija) pomoći u daljnjem radu ovoj neovisnoj umjetničkoj organizaciji u kojoj djeluje čak pet slobodnih umjetnika čija egzistencija ovisi isključivo o njihovim nastupima pred publikom.

Na ovoj sceni Gllugl će uskoro promovirati novi singl svog glazbenog sastava Kajtebriga. Posebnost ovog singla je u tome što članovi sastava Hana Hegedušić, Gordan Perši, Petar Eldan, Aleksandar Vešić, i Stanislav Muškinja snimaju svoje dionice svaki iz svog doma poštujući na taj način pravila o sprečavanju širenja koronavirusa.