WORLDSKILLS CROATIA Sjajan uspjeh učenika Elektrostrojarske škole! Foto: Elektrostrojarska škola Varaždin

WORLDSKILLS CROATIA Sjajan uspjeh učenika Elektrostrojarske škole!

VV | 13.5.2023. u 11:00h | Objavljeno u Društvo

Učenici Elektrostrojarske škole Varaždin i ove su godine postigli izvrsne rezultate na Državno natjecanju učenika strukovnih škola - WorldSkills Croatia 2023., najvećem događaju u obrazovanju u Republici Hrvatskoj i najvećem strukovnog natjecanju u ovomu dijelu Europe koje je održano prošli tjedan.

U kategoriji Grafičke tehnologije i audiovizualne tehnologije (smotra radova) Ana Bobić (mentorica Aleksandra Rodeš) osvojila je prvo mjesto. U kategoriji Multimedija učenici Filip Kefelja i Nino Šargač (mentorica Viktorija Žunec) osvojili su drugo mjesto, a visoko, drugo mjesto osvojila je i Lana Hutinski (mentor Milivoj Vražić) u kategoriji Grafička tehnologija i dizajn. Filip Cerjan (mentor Zdravko Novak) osvojio je treće mjesto u kategoriji Električne instalacije.

- Velika čestitka na ovim fantastičnim, vrhunskim rezultatima te sve pohvale na trudu i radu učenicima i njihovim mentorima. Možemo biti sretni, veseli i ponosni  - poručio je Igor Kos, ravnatelj Elektrostrojarske škole Varaždin.

gdsareaa.jpg

daaa.jpg

gdaaaa.jpg

dagdaaa.jpg

gdsaeaaa.jpg