Veliki Božićni koncert u Ivancu u petak, 29. prosinca Foto: B. Težak

Veliki Božićni koncert u Ivancu u petak, 29. prosinca

Varaždinske vijesti | 27.12.2017. u 11:28h | Objavljeno u Društvo

Grad Ivanec u suradnji s KUD-ovima i izvođačima koji nose glazbeni i kulturni život Ivanca, organizira u petak, 29. prosinca, veliki Božićni koncert u srednjoškolskoj sportskoj dvorani. U programu će nastupiti Vokalni ansambl Sakcinski i Zbor djelatnika OŠ Ivanec pod vodstvom Nade Peček, Mješoviti pjevački zbor KUD-a Rudolf Rajter pod ravnanjem Jelene Gotal i Tamburaški orkestar KUD-a Itas pod vodstvom Petra Heheta.

Posebnu pozornost skrećemo i na nastup solista – pjevačice Lucije Job, dueta violina Glazbene škole Varaždin u sastavu Ruta Bobić i Ema Perić uz glasovirsku pratnju Monike Zlatarek, a zaplesat će i plesni parovi Ivana Matić i Mateo Mudri te Paula Čavlek i Dominik Biškup. Program vodi Vesna Matišić.

Božićnim koncertom ivanečki izvođači ponovno ujedinjuju snage sa željom da građanima uljepšaju blagdansko raspoloženje te da ujedno prikažu dio svoga stvaralaštva kojim su i ove godine ime Ivanca na najljepši način pronijeli širom Hrvatske.

Ulaz na koncert je slobodan, a početak je u 19 sati. U predvorju ulaza na gornju galeriju sportske dvorane svi posjetitelji pozvani su da razgledaju izložbu „Razglednice Ivanca i okolice nekad i sad“ koju Ivanečki klub kolekcionara predstavlja u suradnji s Gradom Ivancem.