Varaždinska rana jesen uz Oktoberfest i sajam "Priroda, lov, ribolov, turizam" Foto: TZGV

Varaždinska rana jesen uz Oktoberfest i sajam "Priroda, lov, ribolov, turizam"

Varaždinske vijesti | 6.10.2022. u 12:22h | Objavljeno u Društvo

Varaždinska jesen donosi niz zanimljivih manifestacija i događanja, koji uz ljepotu i bogatstvo sadržaja grada, čine izlet na sjever sjajnim izborom za lijepi vikend.

Oktoberfest Varaždin

Varaždinski "Oktoberfest" donosi duh i užitke onog "pravog" i to na posebno uređeni Kapucinski trg gdje posjetitelje u čak četiri festivalska dana čeka mnogo finih piva, sjajna atmosfera i odlični koncerti.

tz_grada_varazdina_06102022_oktoberfest_varazdin.jpg

Oktoberfest Varaždin nastavlja se na uspješni i popularni ljetni pivski festival Biergarten i u četiri jesenska dana nudi mnoštvo bavarskih ili na bavarski način pripremljenih domaćih piva među kojima i dio originalnih "šatorskih" tekućih užitaka izravno iz Muenchena.

Za sve će se to pobrinuti ugledne velike i male pivovare, a evo samo nekih čiji tekući proizvodi očekuju posjetitelje: Erdinger, Paulaner, Varionica, Saperlot, Benediktiner, Bitburger, Lowenbrau i druge!

Oktoberfest Varaždin donosi i odličan glazbeni program:

ČETVRTAK (6.10.) - DJ
PETAK (7.10.) - Pulp Fiction
SUBOTA (8.10.) - Belfast Food
NEDJELJA (9.10.) – DJ

Međunarodni sajam "Priroda, lov, ribolov, turizam"

Najstariji i najveći međunarodni specijalizirani sajam posvećen lovu, ribolovu i boravku u prirodi se, nakon dvije godine stanke, po 25. puta vraća u varaždinsku Arenu. Očekuju nas izlagači iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske i Slovačke te bogat popratni program.

tz_grada_varazdina_06102022_lov_ribolov.jpg

Sajam ima dugu tradiciju i jedna je od najistaknutijih manifestacija ovog tipa u kontinentalnoj Hrvatskoj. Na njoj se se izlažu oprema i proizvodi za lov, ribolov i boravak u prirodi, a svoju ponudu predstaviti će i obiteljska poljoprivredna gospodarstva i obrtnici što sajam čini mjestom susreta i zabave za široku publiku.

>> 25. Međunarodni sajam Priroda, lov, ribolov, turizam: 60-ak izlagača te edukativni i zabavni sadržaji za posjetitelje

Već niz godina Sajam snažan naglasak stavlja na edukacijske sadržaje pa se u sklopu njega održavaju brojne izložbe, radionice i prezentacije koji privlače značajnu pažnju posjetitelja.

Sajam "Priroda, lov, ribolov, turizam" otvoren je za posjetitelje u ovim terminima:
Petak 7.10. - 9:00-19:00h
Subota 8.10. - 9:00-19:00h
Nedjelja 9.10. - 9:00-17:00h.

Cijena ulaznice je 20 kn.

tz_grada_varazdina_06102022_jesen_2.jpg

tz_grada_varazdina_06102022_kava_s_pogledom.jpg