Uz Dan grada Varaždina "pale" cijene klizanja, i to na inicijativu varaždinskog gradonačelnika Foto: Ilustracija/Arhiva VV

Uz Dan grada Varaždina "pale" cijene klizanja, i to na inicijativu varaždinskog gradonačelnika

VV | 4.12.2023. u 15:14h | Objavljeno u Društvo

Na inicijativu varaždinskog gradonačelnika Nevena Bosilja, posjetitelji Ledene čarolije plaćat će nižu cijenu klizanja, izvijestili su iz Grada Varaždina.

- U dogovoru s direktorom Gradske tržnice Varaždin Predragom Ciglarom, kako bi se što većem broju građana i posjetitelja omogućilo uživanje u zimskim radostima klizanja, potaknulo zajedništvo i pridonijelo stvaranje nezaboravnih trenutaka Adventa u Varaždinu, donesena je odluka da se cijena ulaznica smanji s četiri na tri eura. Ako će postojati potreba, Grad Varaždin subvencionirat će Gradskoj tržnici dio troškova - poručili su iz Grada Varaždina te pozivaju sve građane da iskoriste ovu priliku i dođu na klizalište sa svojim obiteljima i prijateljima.

- Klizalište na Kapucinskom trgu bit će otvoreno sve do 14. siječnja godine i predstavlja središnje mjesto okupljanja tijekom zimske sezone u Varaždinu - poručuju iz Grada Varaždina.