U subotu 1. rujna na varaždinskom placu ponovno Dječji plac

J.Š./Varaždinske vijesti | 13.8.2018. u 07:53h | Objavljeno u Društvo

Povodom priprema za početak školske godine u subotu, 1. rujna, na varaždinskom placu ponovo će se organizirati Dječji plac. Već tradicionalni sajam rabljene dječje odjeće, obuće, igračaka i opreme, ponovno će se na varaždinskom placu održati od 16 do 20 sati.

Inače, zbog rastućeg interesa i prodavača i kupaca, sajam nekoliko puta godišnje zajednički organiziraju varaždinski FB humanitarci i Gradska tržnica, a prijave su u tijeku na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prijave se zaprimaju do popunjenja svih mjesta na natkrivenom dijelu tržnice, a kako se očekuje veliki interes, najbolje je prijaviti se čim ranije. Ostalo je još oko 30 klupa za prodavatelje.

- Idealna je to prigoda svima kojima su garderobe prepune suvišnih stvari da se oslobode viškova, jer mnogi koji opremaju djecu za vrtić ili školu u potrazi su za sezonskom odjećom, obućom, ali i školskom opremom. Kako je već mnogo puta potvrđeno, na sajmu se može opremiti mališana od glave do pete za svega nekoliko desetaka kuna, pa stoga sve više ljudi ne propušta ovu prigodu za povoljniju kupnju - ističu organizatori.