Tehno Workout Closing Špancirfest: Glazbena poslastica uz jezero za kraj Špancirfesta

VV | 21.8.2023. u 18:08h | Objavljeno u Društvo

Nakon nedavnog “SunsetTechno Workouta” na prostoru varaždinskog aerodroma, koji je obilježio nastup Petra Dundova, novo mjesto sličnog događanja -Tehno Workout Closing Špancirfest- je ŠRC Aquacity, jedinstveni prostor koji je prije skoro tri desetljeća bio nezaobilazno mjesto nakon EX-a i sličnih mjesta.

- Ovaj nevjerojatan glazbeni doživljaj održat će se dva danana jezeru Motičnjak - ŠRC Aquacity, pod pokroviteljstvom GradaVaraždina, kao službeni program 25. obljetnice Špancirfesta. Počinjemo u petak u 22 sata i nastavljamo u subotu, 26. kolovoza, u 21 sat, a završavamo u nedjelju ujutro u 6 sati, poručuju organizatori koji pripremaju vrhunski audiosustav te light show.

A da se posjetitelji dobro provedu, ipak su u prvom redu zaduženi oni koji će birati glazbu. U petak će to biti Yapa (VŽ), Bose (VŽ), Looka (ZG), Myuz (ZG) i Matya (ZG), a u subotu Limex (VŽ), Bose (VŽ), Baysa (ZG), Duart (PTGL), Teo Harouda (ZG) i NitevisionNV (VŽ).

- Oba dana obilovat će energičnom elektroničkom glazbom i umjetnošću. Naš cilj je pružiti posjetiteljima nezaboravan doživljaj i omogućiti im da uživaju u jedinstvenom spoju energične glazbe i prirode te aktivnog načina života, vele organizatori.

Prva noć, petak, donosi najbolje od domaće underground house i tech house scene.

- Naša pomno odabrana selekcija uključuje iskusne DJ-e poput Yape i Matye, a uz to ravno sa Zrća i poznatog Sonus festivala stižu Looka i naš rezident Bose, a tu je i višestruko nagrađivani Myuz. A subotnja noć će povesti na putovanje dubokih Techno ritmova uz poznatog portugalskog virtuoza Du’Arta, koji je prepoznatljiv po svojem Hardgroove zvuku, uz podršku ostalih poznatih izvođača poput Teo Harouda, rezidenata Nitevision NV, Limexa,Bose-a te posebnog gosta iz Samobora, Baysa, naglašavaju organizatori.

S ciljem da se nakon uživanjau koncertima i uličnoj kulturi u srcu Varaždina, buka i gužva premjeste na afterparty zonu, TechnoWorkout poziva sve poklonike elektronskog zvuka da se pridruže ovom elektronskom glazbenom putovanju.

- Događaj će se održati tijekom drugog vikenda Špancira, omogućavajući da oba dana plešete do izlaska Sunca na obali našeg prekrasnog jezera uz boje prirode koje će naprosto ostaviti bez daha. Dopustite glazbi da vas ponese na nevjerojatno putovanje, poručuju organizatori, napominjući da su ulaznice dostupne kod partnerana ENTRIO.

Video sadržaj