Tamara Ljubić Zajec nova predsjednica GO HSU Varaždin Foto: HSU

Tamara Ljubić Zajec nova predsjednica GO HSU Varaždin

Varaždinske vijesti | 7.6.2023. u 10:39h | Objavljeno u Društvo

Gradska organizacija HSU Varaždin ima novu predsjednicu - Tamaru Ljubić Zajec.

- Sa strahopoštovanjem i dubokom časti te ogromnom odgovornosti preuzimam GO Varaždin - napomenula je u svom govoru.

- Pažljivo ću slušati prijedloge svih umirovljenika te raditi u skladu Statuta HSU. Najveća želja mi je privući što više članova te se tako zajedno s njima boriti za sva materijalna prava, paziti da nikako ne dođe do socijalne isključenosti umirovljenika, te isto tako boriti se za bolji i kvalitetniji život svakog umirovljenika - dodala je Ljubić Zajec.

hsu_varazdin_tamara_ljubic_zajec_05062023_4.jpg

- Kao smjernica može poslužiti inspirativan citat o starijim osobama: "Starost nije doba koje nas treba obeshrabriti, već vrijeme koje nas inspirira da ostvarujemo nove ciljeve i sanjamo nove snove". Svjesna sam da je HSU interesna stranka koja se pridružuje i podržava ona politička strujanja koja su najbolja u interesu umirovljenika. Upravo zbog toga mi smo tu da se pobrinemo da se naš glas čuje i da ostvarimo promjene koje će donijeti poboljšanje i kvalitetan život osoba treće životne dobi - istaknula je.

hsu_varazdin_tamara_ljubic_zajec_05062023_1.jpg

Tamara Ljubić Zajec po struci je profesor i sveučilišni specijalist ekonomije. Svoj radni vijek od 35 godina provodi u Domu za starije i nemoćne osobe Varaždin, u jednom vremenskom periodu kao ravnateljica Doma, dok sad obnaša dužnost zamjenice ravnatelja.

- Čitav svoj radni vijek provodim s umirovljenicima, tako da su mi poznate sve njihove potrebe, a uskoro ću i ja biti umirovljenik i logičan nastavak mog rada je živjeti i raditi u HSU-u, a kako bi ostala društveno aktivna i korisna za cijelu našu zajednicu - poručila je nova predsjednica GO HSU Varaždin.

hsu_varazdin_tamara_ljubic_zajec_05062023_3.jpg

Na Izbornoj skupštini bila je nazočna i predsjednica ŽO HSU Jadranka Bahlen.

hsu_varazdin_tamara_ljubic_zajec_05062023_2.jpg