Sve je spremno za nastup ovogodišnjeg headlinera Špancirfesta – Baby Lasagnu! Foto: TZ grada Varaždina

Sve je spremno za nastup ovogodišnjeg headlinera Špancirfesta – Baby Lasagnu!

VV | 26.8.2024. u 14:44h | Objavljeno u Društvo

Došpancirali smo se do gotovo polovice festivala koja donosi jedan od vrhunaca ovogodišnjeg Špancirfesta – nastup Baby Lasagne.

- Počinjemo sutra ujutro, u utorak, 27. kolovoza već u 10 sati u dvorištu Vile Bedeković promocijom slikovnice "Baby Lasagna i mačak Stipe – Veliko prijateljstvo“, koju će osobno predstaviti Marko Purišić te autor teksta i ilustracija Igor Jurilj. Nakon kratke promocije, sve do 11.30 sati, najmlađi špancireri moći će se fotografirati s Markom i kupiti svoj primjerak slikovnice. Za fotografiranje će biti zadužen službeni fotograf Špancirfesta, a fotografije će biti dostupne putem QR koda koji će biti istaknuti na lokaciji promocije - ističu organizatori.

Glavni događaj sutrašnjeg dana bit će koncert od 21 sat na PAN pozornici Stari grad. Baš kao i za preostalih devet koncerata na glavnoj festivalskoj pozornici, ulaz je besplatan, a zbog velikog interesa predlažemo da dođete na vrijeme kako bi se izbjegle gužve na ulazu.

Atmosferu uoči koncerta Baby Lasagne zagrijat će mladi varaždinski bend Dodger Atrfool kojima sutra izlazi i prvi samostalni album pod nazivom "Dobri ljudi“, a svoj nastup počinju u 20 sati.

Svi detalji programa 26. Špancirfesta su na www.spancirfest.com. Festival traje do 1. rujna.