Studenti završne godine prava besplatnim savjetima pomagali Varaždincima Foto: Grad Varaždin

Studenti završne godine prava besplatnim savjetima pomagali Varaždincima

Varaždinske vijesti | 20.1.2023. u 18:30h | Objavljeno u Društvo

U četvrtak, 19. siječnja od 10 do 14 sati u prostorijama palače Patačić na Franjevačkom trgu održan je četvrti krug projekta "Vanjske klinike" Pravne klinike Pravnog fakulteta u Zagrebu, od ukupno sedam predviđenih za akademsku godinu 2022./2023.

Studenti završne godine Pravnog fakulteta nastojali su građanima pružiti pomoć davanjem besplatnih pravnih savjeta, primjenom svog do sada stečenog znanja.

Sljedeći, peti krug održavanja Pravne klinike predviđen je u četvrtak, 23. ožujka od 10,00 do 14,00 sati, također u prostorijama palače Patačić na Franjevačkom trgu 5.

Svi zainteresirani građani svoj dolazak mogu najaviti na besplatan broj telefona: 0800 0042, gdje mogu saznati sve informacije o nadolazećim terminima Pravne klinike. Sa sobom je potrebno obavezno ponijeti kopiju osobne iskaznice te kopiju dokumentacije vezane za slučaj zbog kojeg dolaze kako bi se lakše stekao uvid u slučaj.

Podsjetimo, zbog radova na uređenju varaždinske Gradske vijećnice - koja ove godine obilježava 500. godišnjicu otkako je postala sjedište gradonačelnika i gradske uprave - upravni odjeli i službe gradske uprave, koji su do sada bili smješteni na Trgu kralja Tomislava 1, preseljeni su na privremenu lokaciju u palaču Patačić.