SRAČINEC Doživite vrhunski spoj vina, hrane i zabave u Parku Velika graba uz novu manifestaciju "Vinski grad" Foto: Ilustracija/Općina Sračinec/Du Nord

SRAČINEC Doživite vrhunski spoj vina, hrane i zabave u Parku Velika graba uz novu manifestaciju "Vinski grad"

VV | 12.5.2024. u 20:00h | Objavljeno u Društvo

Ovo ljeto, u srcu Parka Velika graba, doživite vrhunski spoj vina, hrane i zabave na nezaboravnom događaju - vinski park! Po prvi puta Park Velika graba ugostit će 15. lipnja spektakularnu manifestaciju "Vinski grad", koja se organizira na inicijativu strastvene ljubiteljice vina, Mateje Ivančić.

- Očekuje vas nezaboravan doživljaj s više od 10 renomiranih vinara koji će predstaviti svoje najbolje etikete. Imat ćete priliku uživati u vinima po pristupačnim cijenama. Ovo je prilika za istinske ljubitelje vina da uživaju u vrhunskom iskustvu - ističe Ivančić.

Program počinje u 16 sati s radionicama Paint & Wine, a nastavlja se u 18 sati uz gledanje uzbudljive nogometne utakmice Hrvatska - Španjolska na velikom LED ekranu, kao dio Europskog prvenstva u nogometu 2024. u Njemačkoj. Nakon toga, u 21 sat, pripremite se za smijeh uz nevjerojatan nastup Aleksandra Lazića, poznatog stand up komičara. Čitavu večer će dodatno začiniti poznati domaći DJ Miro sa svojim vrhunskim glazbenim setom.

- Okupit ćemo vinare s područja naše županije, uključujući varaždinsko i ludbreško vinogorje, te goste iz susjedne Međimurske županije. Uz izvrsna vina, dolazi i izvrsna hrana. Geno Restaurant & Konoba pripremio je poseban jelovnik prilagođen ovoj vinskoj manifestaciji - istaknula je Ivančić.

Bit će tu i drugih prigodnih proizvoda OPG-ova, ali i čokolade, s obzirom da se planira predstaviti i tvornica čokolade iz Međimurja. Organizatorica vjeruje kako će ovaj događaj postati tradicionalan.

- Cilj je obogatiti Park Velika graba, već poznat kao izvrstan prostor za stvaranje jedinstvenih iskustava. Ne propustite priliku biti dio prvog "Vinskog grada" i uživati u spoju najboljih vina, hrane, zabave i nogometa. Vidimo se 15. lipnja u Parku Velika graba - mjestu gdje se rađaju nezaboravna iskustva! - poručila je.