Predstavljamo nove tri kandidatkinje za Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije Foto: Igor Furjan

Predstavljamo nove tri kandidatkinje za Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije

vv | 18.4.2024. u 18:30h | Objavljeno u Društvo

Odabrane su djevojke koje će sudjelovati u izboru za Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije koji će se održati 29. travnja u Hotelu Turist. Riječ je o izboru koji se održava u organizaciji novih direktorica, Brankice Capan Vučić i Barbare Bukovec te casting managerice Valerie Vlah, dok su organizatorice izbora na nacionalnoj razini Sanja Bjedov Popović, utemeljiteljica nagrade “Timeless beauty” i vlasnica izbora Miss Beauty Croatia, te Tamara Roglić, Miss Beauty & Timeless beauty Croatia.

Ines Marinković

Ja sam Ines Marinković, visoka 175 centimetara, studiram menadžment u sestrinstvu u Varaždinu, a moj dom je u slikovitoj Koprivnici. Svoje slobodno vrijeme posvećujem fitnessu, što mi omogućuje da održavam ravnotežu između akademskih obaveza i brige o fizičkoj kondiciji. Odlučila sam se prijaviti vođena željom da se izazovem i istražim nove horizonte, što dočarava moj avanturistički duh i predanost osobnom razvoju.

20240414-DSC_7894.jpg

Paola Rojc 

Ime mi je Paola Rojc i dolazim iz Zbelave. Visoka sam 177 centimetara i imam 20 godina. Ono što me posebno motivira jest želja da koristim svoju poziciju kako bih inspirirala druge da budu najbolja verzija sebe. Iako sam oduvijek osjećala privlačnost prema svijetu mode i ljepote, nikada nisam zaboravila važnost obrazovanja i osobnog razvoja. Trenutno sam studentica druge godine fizioterapije te se trudim ostvariti svoje akademske ciljeve kako bih doprinijela društvu na najbolji mogući način. 

Paola.jpg

Elena Hunjadi

Moje ime je Elena Hunjadi, imam 20 godina i dolazim iz malog mijesta pokraj Čakovca. Visoka sam 180 centimetara. Završila sam Srednju Turističku školu i radim u svojoj struci. Cijeli život se bavim sportom kao što su plivanje, ples, teretana a trenuto treniram terensko jahanje i endurance. Veselim se izazovima koje nosi Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije i očekujem puno napornog rada i ulaganja sebe i svojih vještina.

Elena.jpg