Forestland:  Svi na partijanje u Brezje, stižu DJ Diesel, Fedde Le Grand... Foto: Međimurska županija

Forestland: Svi na partijanje u Brezje, stižu DJ Diesel, Fedde Le Grand...

VV | 17.7.2024. u 19:29h | Objavljeno u Društvo

Forestland je pred vratima! Od 19. do 21. srpnja održava se najveći festival elektronske glazbe na ovim prostorima koji će i ove godine okupiti brojne DJ-eve iz svih krajeva svijeta i tisuće posjetitelja. Program ovogodišnjeg, 12. izdanja Forestlanda predstavljen je još prošli tjedan, a prema riječima Krešimira Biškupa, jednog od organizatora ove godine napravljen je veliki iskorak u glazbenom i produkcijskom smislu.

- Dolaze nam dvojica najpopularnijih umjetnika ovog doba, Shaquille O’Neal kao DJ Diesel i Fedde Le Grand. Njihovi nastupi bit će vrhunac ovogodišnjeg festivala i siguran sam da će oduševiti sve prisutne. Još jednom, hvala svim podupirateljima, volonterima, sponzorima i, naravno, našim vjernim posjetiteljima. Vaša podrška je srce Forestlanda i bez vas ovaj festival ne bi bio ono što je danas - poručio je Biškup.

Forestland-2024-14.jpg

Za nezaboravan program pobrinut će se još i AKA Devito, Relja, The Shapeshifters, Vanillaz, TLUXX, Utopia, Myles O’neal, Tai Woffinden, Dino DZ, Lil Frenky, Noa, ali i brojni drugi lokalni, nacionalni i regionalni DJ umjetnici, reperi i plesne skupine.

Posjetitelje tijekom 48 sati čeka bogat sadržaj, a organizatori očekuju da će festival posjetiti oko 7000 ljubitelja elektronske glazbe koji će moći uživati u festivalu koji traje tri dana na tri pozornice - Forest, Room i Circus Stage. Uz glazbu osigurani su i dodatni sadržaji - zip line, najduži na sjeveru Hrvatske preko glavne pozornice.

Forestland-2024-20.jpg

- Forestland je najveća manifestacija koja se događa na području naše općine te iz godine u godinu privlači sve veći broj posjetitelja, što je jasan pokazatelj njegove kvalitete i uspjeha. S rastom festivala suočavamo se i izazovima koji dolaze s prometnim opterećenjem i potrebom za osiguravanjem sigurnosti svih posjetitelja i stanovnika. Priprema se veliko parkiralište s kontra strane ulaza na Forestland, dogovoren je i organizirani prijevoz autobusima koji će voziti od Čakovca do samog ulaza prema Foreslandu, pa će se i na taj način rastereti taj dio prometnice koja vodi od Brezja prema Gornjem Mihaljevcu - najavio je načelnik Općine Sveti Juraj na Bregu Anđelko Nagrajsalović, a organizatore Forestlanda pohvalio je organizatore fetivala.

Forestland-2024-21.jpg

- Forestland je postao velika svjetska atrakcija i uspješna manifestacija koja donosi značajne benefite za turizam, ali i za prepoznatljivost Međimurja na svjetskoj karti - rekao je Posavec.