Ove cure dolaze iz Varaždina, Bednje i Križevaca i bore se za titulu najljepše

vv | 22.4.2024. u 10:26h | Objavljeno u Društvo

Odabrane su djevojke koje će sudjelovati u izboru za Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije koji će se održati 29. travnja u Hotelu Turist. Riječ je o izboru koji se održava u organizaciji novih direktorica, Brankice Capan Vučić i Barbare Bukovec te casting managerice Valerie Vlah, dok su organizatorice izbora na nacionalnoj razini Sanja Bjedov Popović, utemeljiteljica nagrade “Timeless beauty” i vlasnica izbora Miss Beauty Croatia, te Tamara Roglić, Miss Beauty & Timeless beauty Croatia.

Dina Žmegač

Zovem se Dina Žmegač, imam 18 godina i dolazim iz Varaždina. Trenutno pohađam 4. razred Druge gimnazije Varaždin. Visoka sam 178 centimetara i u slobodno vrijeme se volim družiti s prijateljima i obitelji. Od malena volim pratiti i gledati modne revije i izbore za miss. To je ujedno i razlog moje prijave na miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije, ali i potaknuti ostale mlade djevojke koje imaju iste interese da slijede svoje snove. Također prijavila sam se kako bih promovirala i unutarnju ljepotu, samopouzdanje i važnost samoprihvaćanja. Iznimno mi je drago što sam dobila priliku sudjelovati u istome gdje sam upoznala nove ljude i sklopila vrlo bliska prijateljstva.

miss_1.jpg

Ena Ranogajec

Moje ime je Ena Ranogajec, dolazim iz malenog mjesta Benkovec u općini Bednja. Visoka sam 172 centimetra, na izbor Miss beauty Varaždinske i Međimurske županije prijavila sam se iz znatiželje i ljubavi prema modi i cijelom tom svijetu. Slobodno vrijeme volim provoditi u teretani, i sa meni dragim ljudima.

miss3.jpg

Laura Mikec

Zovem se Laura Mikec, imam 19 godina i dolazim iz Križevaca. Visoka sam 175 centimetara. Trenutno studiram ekonomiku poduzetništva na Foi-u u Varaždinu. Slobodno vrijeme provodim u teretani ili na kavi s prijateljicama, a izdvojim i vrijeme za učenje kako bih bila u toku sa svim događanjima na fakultetu. Imam jako velik interes za modu, ali najvise od svega volim putovanja. Na izbor sam se prijavila na nagovor sestre i prijateljice, koje su rekle da me vide u tome svijetu i da vjeruju u mene. Stoga sam se odlucila prijaviti kako bih vidjela kako je to baviti se modelingom jer me oduvijek zanimalo.

Laura.jpg