Nema odmora u Centru za mlade i nezavisnu kulturu P4: "Kompozicija vode" Jasmine Jakopanec Foto: Centar za mlade i nezavisnu kulturu P4

Nema odmora u Centru za mlade i nezavisnu kulturu P4: "Kompozicija vode" Jasmine Jakopanec

VV | 27.7.2023. u 19:30h | Objavljeno u Društvo

Kraj srpnja u izložbeni prostor Centra za mlade i nezavisnu kulturu P4 u Varaždinu donosi još jednu zanimljivu likovnu izložbu pod nazivom "Kompozicija vode".

Svojim se radovima, u sklopu četvrte sezone programa "Podrum ponedjeljkom“ koji organizira Filmsko-kreativni studio VANIMA, predstavlja mlada akademska umjetnica Jasmina Jakopanec. Dvadesetak izloženih radova u kombiniranoj tehnici fotografije, crteža i kolaža različitih formata nastajalo je u razdoblju od 2014. do ove godine, a umjetnica je tijekom studija u Rijeci fotoaparatom bilježila mijene morske površine koje su postale temelj za nastanak ciklusa "Kompozicija vode“.

Izložba "Kompozicija vode“ bit će otvorena u ponedjeljak, 31.srpnja u 19 sati. Četvrtu sezonu Vaniminog programa "Podrum ponedjeljkom“ i dalje kao pokrovitelji prate grad Varaždin i Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske.