Muzej anđela u 2022. godini ide s novim projektom "Vrijeme je za kreativnost"

VV | 12.1.2022. u 08:00h | Objavljeno u Društvo

- U novu godinu ulazimo s novim temama za likovno kreativne radionice Muzeja anđela. Likovno kreativne radionice za djecu od 5 do 12 godina. Radionice su osmišljene s ciljem poticanja razmišljanja i mašte kod svakog djeteta kroz učenje o raznim tehnikama slikanja, te stvaranja različitih kreacija s raznim vrstama materijala - javljaju iz Muzeja anđela.

Radi se u umirujućem okruženju prostorijama Muzeja anđela, gdje se svaki pojedini polaznik potiče na izražavanje sebe kroz umjetnost. Polaznici likovno – kreativnih radionica kroz nadahnuto stvaranje usvajaju, ne samo razne tehnike rada, već i koncentraciju te razvijaju sposobnost pronalaženja alternativnih rješenja i razmišljanja.

Djeca razvijaju kreativnost i maštu u vizualnoj komunikaciji stječu nova prijateljstva, a potiče i pomaže u razvoju motorike, te pronalaženju rješenja kako završiti zamišljeni rad. Vrijeme trajanja radionice je 60 min.

Pozivaju se svi zainteresirani da se pridruže u kreativnom druženju utorkom i srijedom od 17:30 do 18:30 h.

Prijave na radionicu su obavezne, a mogu se prijaviti porukom na broj telefona 098 175 1750 ili porukom na društvenim mrežama na službenim stranicama Muzeja anđela.

Galerija slika