Mladi članovi DVD-a Vrtlinovec pokazatelj su dobrog smjera razvoja Foto: DVD Vrtlinovec

Mladi članovi DVD-a Vrtlinovec pokazatelj su dobrog smjera razvoja

I.D./Varaždinske vijesti | 1.3.2017. u 18:07h | Objavljeno u Društvo

Brojni članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Vrtlinovec i njihovi gosti sudjelovali su na Izbornoj Skupštini društva, održanoj 25. veljače.

Nakon izvješća o radu u proteklom razdoblju u kojem nije bilo većih intervencija, za predsjednika društva izabran je dosadašnji predsjednik Tomica Čukli, a za zapovjednika Zoran Novak. Predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Varaždinske Toplice Dominik Dušak istaknuo je da novi, mladi članovi DVD-a ukazuju na smjer kojim treba ići, kao i da je u ovom mandatnom razdoblju predviđena kupnja novog vozila za društvo.

Za 40 godina rada u vatrogastvu, vatrogasne spomenice uručene su Danijelu Mihaliću, Franji Levatiću, Vladimiru Hrženjaku, Borisu Novaku, Tomici Čukliju i Zoranu Novaku, dok su Zoranu Novaku i Tomici Čukliju uručene i brončane medalje za poseban doprinos u zaštiti od požara i vatrogastvu.

Predsjednik društva zahvalio je članovima na povjerenju koje, kako je istaknuo, traje već 16 godina te je najavio povlačenje s mjesta predsjednika 2018. godine, kada će ga zamijeniti izabrani zamjenik predsjednika Boris Janković.