Libero – čarolija svjetla i zvuka za vjenčanja, godišnjice te korporativna i druga događanja

vv | 16.2.2019. u 20:10h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Za vjenčanja, kao i razne godišnjice, korporativna okupljanja te druga događanja, bitna je gastronomska i enološka ponuda, ali isto tako, ako ne možda još i više, dobra glazba te ugodan ambijent, čega su danas mnogi itekako svjesni, veli Mladen Liber, vlasnik i voditelj tima Libero, koji na Danima vjenčanja u shopping centru Lumini predstavlja najnovije mogućnosti na području osvjetljenja i ozvučenja prostora u kojima se priređuju vjenčanja i druga događanja, a nude i uslugu DJ i VJ-a.  

- Nema tog prostora koji ne može izgledati primjeren jednom od najvažnijih događaja u životu ili nekom drugom bitnom okupljanju za pojedinca ili poduzeće, ukoliko se uredi i postavi primjerena rasvjeta, kao i ozvučenje, a sve poprati dobrim glazbenim odabirom. Glazba, svjetlost i boje bitno utječu na naše raspoloženje pa i zdravlje. Zadatak našeg tima je da odabirom rasvjete, dobrim ozvučenjem i glazbom stvorimo ugođaj zadovoljstva, a sve u dogovoru s naručiteljem, veli Mladen Liber, iza kojeg je 30-godišnje iskustvo sviranja na glazbenim festivalima pod imenom DJ Yapa, a uz to je iskustvo stekao i osiguravanjem ozvučenja te rasvjete u brojnim drugim prigodama.

Da je tako, osim nastupima na festivalima, Liber i njegov tim dokazali su već na stotinjak raznih događanja, ponajviše revijama, godišnjicama, vjenčanjima, seminarima i korporativnim događanjima, kao što su ona od BIPA-e, HT-a i drugih korporacija u zagrebačkim hotelima ili na obali.  

- S obzirom da u shopping centru Lumini traju Dani vjenčanja, naglasak smo sada stavili na posebne pakete naših usluga koje nudimo mladencima kako bi njihov dan uistinu bio pravi i jedinstven doživljaj za pamćenje. Naša osvjetljenja, primjerice, mogu raditi u svim vremenskim uvjetima, tako da vjenčanja i druga događanja na otvorenom nisu nikakav problem. Paketi obuhvaćaju rasvjetu, ozvučenje i uslugu DJ-a, koji se mogu prilagoditi ovisno posebnim željama. Moguće je, primjerice, uvježbati čak i zajednički nastup DJ-a i glazbenog sastava, napominje vlasnik Libera, dodajući da je u centru Lumini moguće dogovoriti njihove usluge i za druge prigode.

- Svoj nastup na Danima vjenčanja u shopping centru Lumini obogatili smo s posebnim ponudama cijenjenih nam partnera s kojima iznimno uspješno surađujemo, naglašava Goran Japundžić, vanjski suradnik u prodaji.

Svima, koji dogovore pakete Libera nude se prigodni popusti, koji se kreću i do 1.000,00 kuna, koliko iznose vaučeri Karizme d.o.o. za one koji se odluče kupiti rabljeno vozilo ili vozilo po nadrudžbi uz pisana jamstva.

Uz to, tu je Lab1 d.o.o. s poklon vaučerom od 15 % na kupovinu veću od 20.000,00 kuna, zatim La'Gus sa svojim vaučerom za vjenčanja na otvorenom i varaždinski disco club Bard s popustom od 10 % na cjelokupni iznos računa za proslave momačkih ili djevojačkih večeri.

Zlatarnica Beriša osigurala je vaučer za prstenje, Muzej anđela Željka Prsteca daje 10 % popusta za unikatne slike i druge poklone, Cvjećarski obrat vl. Brankica Stanković daje vaučer za Svadbeni buket za vrijednost ugovaranjem cvjećarskih usluga u vrijednosti većoj od 1.000,00 kn ukupnog računa, Git d.o.o. za narudžbu vjenčanog programa iznad 1.000,00 kn poklanja bon od 100,00 kn, Mai Tai bar odobrava 20 % popusta na cjelokupni iznos računa za momačke ili djevojačke večeri te za mješanje koktela na vjenčanju, Loop d.o.o. daje poklon vaučer s 10 % popusta za kupnju glazbenih instrumenata, dok Ivan Hedl iz plesnog studija Dve leve daje vaučer za besplatnu poduku plesa u trajanju od dva sata, a Marko Levanić - Lefty poklon vaučer od 300,00 kn za profesionalnu uslugu video snimanja.

Među partnerima je i Wüstenrot stambena štedionica d.d., a što nudi na Danima vjenčanja objašnjava Sanja Zvornik, manager poslovnih jedinica u Varaždinu i Čakovcu.

 -U suradnji s Liberom, poklanjamo besplatnu procjenu nekretnina svim mladencima, koji kod nas realiziraju stambeni kredit za koje jamčimo niske i fiksne kamatne stope u kunama i eurima. Uz to, poklanjamo i vaučer u vrijednosti sto kuna na svaki sklopljeni Ugovor štednje, veli Sanja Zvornik ispred Wüstenrot stambene štedionice d.d.