KVART festival počinje plesnjakom za sve generacije, besplatni upad za starije od 60!

vv | 28.3.2023. u 16:00h | Objavljeno u Društvo

Yugo.wav poznat je po miksanju disco i synth zvukova 60-ih, 70-ih i 80-ih godina prošloga stoljeća s ovih prostora. Sve će biti popraćeno video projekcijama starih reklama, spotova, filmova i serija.

Kino Gaj, legendarno gradsko kino u Varaždinu, postaje nova festivalska lokacija KVART festivala. Srce i duša Varaždina, kako tepamo Kinu Gaj, otvorit će svoja vrata za KVART plesnjak u četvrtak, 22. lipnja koji će režirati Yugo.wav, kolektiv iz Beograda.
 
Yugo.wav poznat je po miksanju disco i synth zvukova 60-ih, 70-ih i 80-ih godina prošloga stoljeća s ovih prostora. Sve će biti popraćeno video projekcijama starih reklama, spotova, filmova i serija. Ta kombinacija katapultirat će te u trenu u neka romantičnija vremena.

Godine su samo broj na KVART plesnjaku, zato na vrijeme osiguraj svoju ulaznicu za događaj sezone! Starije od 60 godina častimo besplatnim upadom na ulazu. Đuskalica je zagarantirana - poručuju organizatori.

Partner KVART festivala je Pučko otvoreno učilište Varaždin.

U prodaji su Early Bird ulaznice za KVART festival u Varaždinu za sva tri dana KVART festivala (22.-24. lipnja.) za samo 14 eura!