Koncert Zvonka Bogdana u Varaždinu gotovo je rasprodan, obožavateljima se sprema i posebna ponuda

vv | 3.10.2024. u 16:32h | Objavljeno u Društvo

Koliko se varaždinski kraj zaželio tamburaške i starogradske glazbe, najbolje pokazuje činjenica kako je najavljeni koncert Zvonka Bogdana 19. listopada u Areni Varaždin - gotovo rasprodan. Ulaznica za parter dvorane više nema, ostala je tek pokoja ulaznica za tribinu. Stoga je više nego očito kakvu dobrodošlicu Varaždin sprema istinskoj legendi vojvođanske pjesme te majstoru mađarskih i rumunjskih romansi.

No, koliko je Zvonko Bogdan čuven po svojim pjesmama, toliko je dobro poznat i po strašću i posvećenošću kojima njeguje i čuva vojvođansku baštinu. Iz te ideje, prije više od desetljeća, otvorena je i Vinarija Zvonko Bogdan, a upravo iz nje, u Arenu Varaždin će stići najkvalitetnija vina, dostojna slavne vinarske povijesti vojvođanskog kraja, koje će posjetitelji ekskluzivno moći kupiti tijekom, ali i nakon koncerta.

Kako je i najavljeno, posjetitelji će, uz Zvonka Bogdana i četrnaest vojvođanskih tamburaša, uživati u starogradskim pjesmama, mađarskim i rumunjskim romansama, sevdalinkama, kao i antologijskim melodija pjesama poput 'Govori se da me varaš', 'Kraj jezera', 'Osam tamburaša', 'Fijaker stari', 'Prošle su mnoge ljubavi', 'Život teče u laganom ritmu', 'Tko te ima taj te nema', 'Šta li radi moja ljubav', 'U tom Somboru', 'Ej salaši na sjeveru Bačke', 'Već odavno spremam svog mrkova' i mnogim drugima…

Na koncertu će nastupiti i plesači iz Subotice i Tavankuta, a preostale ulaznice za večer koja će ostati kao uspomena na jedno vrijeme koje se ponoviti neće, na ravnicu prepunu salaša, konja, fijakera, tambura i pjesama – dostupne su putem sustava Eventim te na benzinskim crpkama Petrol.