Imate stare fotografije iz dvorca Trakošćan? Mogu postati dio izložbe Foto: VV arhiva / ilustracija

Imate stare fotografije iz dvorca Trakošćan? Mogu postati dio izložbe

Varaždinske vijesti | 17.9.2024. u 09:00h | Objavljeno u Društvo

Dvor Trakošćan ove godine slavi 70 godina postojanja muzeja pod sloganom "Povezani kroz vrijeme".

U sklopu ove značajne obljetnice, organizira se posebna izložba koja će prikazati bogatu povijest dvorca, ali i priče njegovih posjetitelja.

- Pozivamo sve posjetitelje, ljubitelje Trakošćana, da nam dostave svoje fotografije koje prikazuju njihove posjete dvorcu ili zanimljive detalje iz muzeja. Fotografije mogu biti u boji ili crno-bijele, a važno je da su nastale prije 2020. godine. Svaku fotografiju molimo popratiti kratkim opisom – kada je nastala, tko je na fotografiji i odgovarajućim naslovom - pozivaju iz Dvora Trakošćan.

Fotografije možete dostaviti osobno ili poslati e-mailom na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a krajnji rok za dostavu je 4. listopada 2024. godine.

Najbolje i najzanimljivije fotografije bit će izložene u digitalnom formatu na izložbi pod nazivom "Trakošćan: od burga do muzeja".

- Pridružite se svojim fotografijama i postanite dio povijesti Trakošćana! Za više informacija kontaktirajte nas putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Hvala vam što zajedno s nama čuvate sjećanja na Dvor Trakošćan! - poručili su.