Grčevi kod beba se rješavaju Bowen i Emmett terapijom, koje pomažu i trudnicama, kao i drugima

vv | 23.4.2023. u 13:33h | Objavljeno u Društvo

Grčevi kod beba nisu rijetki, a sve više je onih kojih ih rješavaju Bowen i Emmett terapijom, kojima se potiče i pravilan rast te razvoj djece, a pomažu i odraslima.

-Nakon godina bavljenja fizioterapijom, svoje znanje odlučila sam usmjeriti djeci, i to onoj najmanjoj. Bowen terapija, kao što sam već  vidjela na velikom broju slučajeva, jako pomaže bebama koje imaju problema s tzv. baby grčevima, veli nam Ksenija Keča,  prvostupnica fizioterapije te licencirani Bowen i Emmett terapeut, koja je nakon 25 godina rada u sustavu zdravstvene i socijalne skrbi, odlučila  napraviti iskorak u privatni sektor te pokrenula obrt Provitalis u Hrašćici.

Ulazak u poduzetničku sferu prije pet godina omogućio joj je objedinjavanje svih dosad stečenih znanja, vještina i kompetencija.  Kako naglašava, uspjela se posvetiti u potpunosti  onome što voli, a to je poboljšanje kvalitete života korisnika svojih usluga, koji su raznih dobnih skupina.

-Prepoznatljivost Provitalisa leži danas u tome što provodimo radionice za poticanje pravilnog rasta i razvoja djece, a ukoliko su roditeljima potrebni individualni savjeti oko aktivnosti koje valja provoditi kod bebe da bi se pravilno razvijala – tu smo.  Provitalis je specifičan i po tome što Bowen terapiju primjenjuje i na trudnicama jer je to jako učinkovita, a nimalo opasna terapija za trudnice, ukazuje vlasnica Provitalisa, koja radi unapređenja kvalitete usluga kontinuirano usavršava svoje znanje kroz razne edukacije, a do sada je završila brojne edukacije  usmjerene pravilnom rastu i razvoju dojenčadi, djece i odraslih.