FOTO Druga pratilja Miss Beauty Elizabeta Kasun: Svira gitaru, planinari, volontira... Foto: Luka Šalamun

FOTO Druga pratilja Miss Beauty Elizabeta Kasun: Svira gitaru, planinari, volontira...

vv | 25.6.2023. u 17:18h | Objavljeno u Društvo

U listopadu će se natjecati za titulu Miss Beauty Hrvatske

Na izboru za Miss Beauty grada Varaždina i Varaždinske županije Elizabeta Kasun odnijela je titulu druge pratilje. Podsjetimo, natjecanje je održano 7. lipnja u organizatoriciji Lene Radanović, a za titulu najljepše natjecalo se deset djevojaka.

Šest finalistica u listopadu će se natjecati za titulu Miss Beauty Hrvatske: Miss catwalk - Dragana Sambolec, Miss fotogeničnosti - Tajana Punčec, Miss elegancije – Ines Salimović, druga pratilja - Elizabeta Kasun, prva pratilja - Patricija Dimitrovski te pobjednica - Ema Hranj.

>> FOTO Ema Hranj nova je Miss Beauty grada Varaždina i Varaždinske županije

Elizabeta Kasun ima 16 godina. Živi u Varaždinu i učenica je Prve gimnazije Varaždin. U slobodno vrijeme planinari, igra košarku, svira gitaru, a povremeno i volontira. Otkrila je i kako je pala odluka da se prijavi na izbor za Miss Beauty.

- Pohađam i grupnu školu Stars Models u kojoj su mi savjetovali da bih mogla sudjelovati na izboru. Nisam se puno dvoumila. Treniranjem i voljom za modu odlučila sam se prijaviti te iskusiti nešto novo. Puno sam toga naučila u modnoj školi i ovim bih izborom željela testirati samu sebe. Također, prijavila sam se da upoznam nove ljude, steknem prijatelje i da vidim kako se snalazim u svijetu missica - rekla je Elizabeta.

Druga pratilja ovogodišnjeg izbora za Miss Beauty grada Varaždina i Varaždinske županije stala je pred objektiv našeg Luke Šalamuna. Pogledajte galeriju.

elizabeta-kasun-miss-1-2.jpg

elizabeta-kasun-miss-17.jpg

elizabeta-kasun-miss-16.jpg

elizabeta-kasun-miss-13.jpg

elizabeta-kasun-miss-12.jpg

elizabeta-kasun-miss-10.jpg

elizabeta-kasun-miss-8.jpg

elizabeta-kasun-miss-71.jpg

elizabeta-kasun-miss-6.jpg

elizabeta-kasun-miss-51.jpg

elizabeta-kasun-miss-4.jpg

elizabeta-kasun-miss-21.jpg

elizabeta-kasun-miss-1.jpg