FOTO Više od 200 varaždinskih umirovljenika na izletu u Selcu

vv | 6.9.2023. u 10:45h | Objavljeno u Društvo

Dvjestotinjak varaždinskih umirovljenika provelo je u utorak, 5. rujna 2023. godine, na lijepom izletu na moru u Selcu. Besplatan izlet varaždinskim umirovljenicima organizirao je Grad Varaždin, a u jutro ih je pozdravio i ispratio na put zamjenik varaždinskog gradonačelnika Miroslav Marković.  Prijevoz je organiziran s četiri udobna autobusa, a ručak u hotelu Katarina. Na izlet su išli umirovljenici koji su se javili na javni poziv Grada Varaždina, a uvjet je bio prebivalište na području Grada Varaždina i mirovinska primanja umirovljenika do 531 eura za mjesec svibanj 2023.godine.

Uz dobro raspoloženje i varaždinske klipiče, izletnike je pratilo lijepo vrijeme, more je bilo ugodno za kupanje, a lagani povjetarac učinio je dan još ljepšim! – prenijeli su svoje više nego pozitivne dojmove varaždinski umirovljenici po povratku kućama. Zahvalili su se Gradu Varaždinu na dobroj organizaciji i izrazili želju da se uskoro ponove slične izleti i druge aktivnosti koje pridonose povećanju kvalitete života građana u mirovini.

- Drago mi je čuti kako su se naši umirovljenici dobro proveli na izletu u Selcu. To mi govori da smo organizacijom izleta postigli planirani cilj. Nastojat ćemo i nadalje organizirati slične sadržaje, to je najmanje što možemo učiniti za naše sugrađane u zlatnoj životnoj dobi. Nadam se njihovim prijedlozima i inicijativama ne samo za izlete već i druge sadržaje u gradu kojima možemo uljepšati i poboljšati njihove dane u mirovini. – prokomentirao je gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj informaciju o tome kako je protekao izlet varaždinskih umirovljenika na more.

Galerija slika