FOTO Tehno Workout Closing Špancirfest: Ples kakvog dugo nije bilo u Varaždinu Foto: Techno Workout

FOTO Tehno Workout Closing Špancirfest: Ples kakvog dugo nije bilo u Varaždinu

VV | 26.8.2023. u 16:56h | Objavljeno u Društvo

Prva noć Tehno Workout Closing Špancirfesta je iza nas, no ispred nas još jedna noć nevjerojatnog glazbenog doživljaja.

Ples kakvog dugo nije bilo u Varaždinu! Ovako bi se moglo opisati sinoćnje događanje na Aquacityju. Slasni zvukovi underground techhouse zvuka odzvanjali su iz kupole Aquacityja uz prekrasne svjetlosne efekte i kristalno čisti zvuk.

- Prva noć prošla je bolje od svih očekivanja, Yapa, Matya i dečki iz Myuza u iznenadnoj b2b kombinaciji držali su nas da nam noge ne stanu plesati do ranih jutarnjih sati! Danas nas očekuje poznati portugalski virtuoz Dj Du'Art. Usudimo se reći da danas pomičemo granice varaždinske elektronske scene i na spektakularan način privodimo kraju 25. obljetnicu Špancirfesta! Pokažimo još jedanput da Techno Workout i grad Varaždin opet postaju meka ljubitelja elektronske glazbe! - poručili su organizatori.

Subotnja noć će vas povesti na putovanje dubokih techno ritmova uz poznatog portugalskog virtuoza Du'Arta, koji je prepoznatljiv po svojem Hardgroove zvuku, uz podršku ostalih poznatih izvođača poput TEO HAROUDA, rezidenta NITEVISION NV, LIMEX-a, BOSE-a te posebnog gosta iz Samobora, BAYSA! Program počinje u 21 sat.

- Pridružite nam se na Techno Workout Closing Špancirfesta i dopustite glazbi da vas ponese na nevjerojatno putovanje! - poručili su organizatori.

Techno_Workout_Closing_Spancirfest_25082023_2.jpg

Techno_Workout_Closing_Spancirfest_25082023_1.jpg

Techno_Workout_Closing_Spancirfest_25082023_3.jpg

Techno_Workout_Closing_Spancirfest_25082023_4.jpg