FOTO Rotarijanci i Studio smijeha zajedno u plemenitoj akciji za borbu protiv dječje paralize Foto: V. Zagorec, D. Henčić

FOTO Rotarijanci i Studio smijeha zajedno u plemenitoj akciji za borbu protiv dječje paralize

Varaždinske vijesti | 23.10.2021. u 18:47h | Objavljeno u Društvo

Pred prepunom dvoranom Kina “Gaj” u Varaždinu, ove je srijede u organizaciji Rotary Cluba Varaždin 1181 održan dugoočekivani nastup stand-up četiri dame “Studija smijeha” iz Zagreba, koje su svojim nezaboravnim nastupom zabavile brojnu varaždinsku publiku, željnu - nakon poduže pauze izazvane pandemijom - dobre zabave.

- Zahvaljujemo od srca svima koji su svojim dolaskom i kupnjom ulaznice sudjelovali u humanitarnom djelovanju RC Varaždin 1181. Naime, prikupljena sredstava od ulaznica bit će usmjerena za borbu protiv dječje paralize #EndPolioNow, kao i druge humanitarne aktivnosti Kluba – poručio je Vanja Cupek, predsjednik RC Varaždin 1181.

Nastupile su Marina Orsag (HR), Dragitza Raštegorac Grubišić (HR/PERU), Vlatka Mifka (HR) i Miranda Lončar (BiH), koje su u 90 minuta do suza nasmijale prisutnu publiku, ali i na taj način razbile predrasude da je stand up isključivo „muški posao“.

- Uz zahvalu izvođačima na dolasku i sjajnom druženju, veliko hvala i ravnateljici PUO Varaždin, gospođi Lani Vukalović, koja nam je, prepoznavši humanitarni karakter ove predstave, prepustila dvoranu Kina “Gaj” na korištenje bez naknade – zaključio je Cupek.