FOTO Jadranka i Marijan Bahlen proslavili zlatni pir: "Obitelj je najljepši dar, to čovjeka ispunjava" Foto: Privatni album

FOTO Jadranka i Marijan Bahlen proslavili zlatni pir: "Obitelj je najljepši dar, to čovjeka ispunjava"

Varaždinske vijesti | 3.8.2024. u 15:33h | Objavljeno u Društvo

U obitelji Bahlen je 27. srpnja bilo posebno svečano - supružnici Jadranka i Marijan iz Tkaleca, u općini Breznica, proslavili su 50 godina složnog braka.

Svi gosti su se okupili u crkvi Marije Magdalene u Bisagu, gdje su se prije pola stoljeća i vjenčali, a misu zahvalnicu za 50 godina sretnog braka služio je velečasni Maksimilijan Herceg koji je svojim obredom dirnuo sve prisutne.

Nakon obreda, svi zajedno su se zaputili na svečani ručak, a okupljenima se na početku obratila Jadranka, zahvalivši im na dolasku. Osvrnula se na protekle godine koje su, kako je rekla, jednostavno prohujale.

- Nije uvijek bilo lako, trebalo je graditi kuću, odgajati djecu, uz to teško stradati sa samo 37 godina, trebalo je naći snage za dalje, ali kad danas pogledam svog sina i kćer, snahu i zeta, svojih četvoro unučadi i ono najslađe - jednog praunuka, osjećam da je moj život Bog obdario najljepšim darovima, a to je ono što čovjeka ispunjava - prepuna emocija kazala je Jadranka.

Spomenula je i svoju drugu obitelj - umirovljenike kojima je posvetila više od 20 godina života. Jadranka Bahlen je, naime, predsjednica Saveza udruga umirovljenika Varaždinske županije, potpredsjednicu HSU-a, predsjednica ŽO HSU-a i županijska vijećnica.

- Moji umirovljenici mi također daju ogromnu snagu za život, jer u njima imam veliku potporu - istaknula je.

Kroz život je nekoliko puta teško oboljela i prošla više operacija, a iako narušena zdravlja, uz podršku svog supruga i dalje je vedra, optimistična i uvijek spremna pomoći.

jadranka_i_marijan_bahlen_zlatni_pir_srpanj_2024_2.jpg

jadranka_i_marijan_bahlen_zlatni_pir_srpanj_2024_4.jpg

jadranka_i_marijan_bahlen_zlatni_pir_srpanj_2024_1.jpg

jadranka_i_marijan_bahlen_zlatni_pir_srpanj_2024_5.jpg

jadranka_i_marijan_bahlen_zlatni_pir_srpanj_2024_3.jpg