FOTO 16. Memorijalna utrka u spomen na poginule pripadnike 104. brigade ZNG Foto: Ilustracija

FOTO 16. Memorijalna utrka u spomen na poginule pripadnike 104. brigade ZNG

VV | 6.10.2024. u 19:38h | Objavljeno u Društvo

U organizaciji DŠR – Poljana Biškupečka i udruge 104. brigade ZNG održala se utrka u spomen na poginule pripadnike 104. brigade ZNG. Okupljanju kod Sportskog centra Poljane Biškupečke, gdje je bio i start utrke. Događanju su se pridružili predsjednik Gradskog vijeća Grada Varaždina Lovro Lukavečki, direktor Varkoma Bruno Ister, predsjednik Uprave Janafa Stjepan Adanić te brojni članovi Udruge i trkači.

Ukupno 86 trkača trčalo je kroz Jalkovec i Biškupec, do Ulice Ivana Mažuranića i Zagrebačke ulice te natrag u Poljanu Biškupečku.

Predsjednik Udruge za sport i rekreaciju "Mirko Relac“ Franjo Puškadija uručio je zahvalu Bruni Isteru te za gradsku tvrtku Varkom koji je tom prilikom rekao da mu je čast primiti ovu zahvalu.

- Ova utrka u spomen na poginule pripadnike 104. brigade ZNG podsjeća nas na njihovu žrtvu, a svakodnevno nas obvezuje na čuvanje vrijednosti za koje su se borili - ustvrdio je Ister.

Apsolutnim pobjednicima dodijeljene su medalje , a nagrade su uručene i najboljima unutar pojedinih starosnih kategorija, a svi sudionici utrke dobili su majicu s logom utrke.

Galerija slika