Ela Vuković s partnerom Alenom Liverićem oduševila žiri Plesa sa zvijezdama

| 6.3.2023. u 09:15h | Objavljeno u Društvo

Kazališni, televizijski i filmski glumac Alen Liverić i njegova mentorica Ela Romanova iz Varaždina zaplesali su jučer, u nedjelju, 6. ožujka, prvi ples u novoj sezoni showa „Ples sa zvijezdama“.

- Ovako kako si ti odradio taj nastup od početka do kraja s fokusom to je ono što ja potičem kod svh u ovom showu, a ti to imaš već na početku. Ima mjesta za napredak, ali dobar si i veselim se gledati nastavak - započeo je Igor Barberić, član žirija.

- Napisala sam šarmantno, nježno, lijepo, protočno... tako ste kliknuli i baš ste dobro uklizali u ovu prvu emisiju - istaknula je Larisa Lipovac.

- Guza je stršila van puno, zbog gornjeg dijela tijela. Jako si nestabilan, ali ono na početku je bilo savršeno - zaključio je Marko Ciboci. Osvojili su 25 bodova žirija.

Ela se plesom počela baviti s devet godina, a tijekom svoje natjecateljske karijere ostvarila je dva naslova prvaka Hrvatske u kombinaciji 10 plesova, tri naslova prvaka u standardnim plesovima te dva naslova viceprvaka u latinoameričkim plesovima. U „Plesu sa zvijezdama“ sudjelovala je 2019. i s partnerom Markom Grubnićem doplesala do polufinala.

Video sadržaj