Adventska priča Svijeta prirode na OPG-u Lukač u Knegincu Foto: Magus, obrt za odnose s javnošću i djelatnost priopćavanja

Adventska priča Svijeta prirode na OPG-u Lukač u Knegincu

VV | 16.12.2017. u 19:42h | Objavljeno u Društvo

Unatoč kiši i prohladnom vremenu u subotu je na imanju Svijeta prirode i OPG-a Lukač svečano otvorena manifestacija 'Adventska priča Svijeta prirode', koja se odvija u organizaciji Svijeta prirode j.d.o.o. uz pokroviteljstvo Općine Gornji Kneginec i u suradnji s OPG-om Lukač.

Iako su očekivali više posjetitelja, oni koji su došli opustili su se uz zanimljivu ponudu sadržaja; vatreni program Loop Cirkusa pružio je okupljenima dašak egzotike, a premijerno su čuli pjesmu posvećenu Varaždinbregu, u izvedbi mame i kćeri iz obitelji Bobek. Pri samom kraju službenog otvorenja okupljene je iznenadio Djed Mraz, podijelio slatkiše i dao je naputak da se mora širiti informacija o njegovu boravku na 'Adventskoj priči Svijeta prirode'.

U narednih 20-ak dana, na imanju uz cestu D3, 300-tinjak metara od lokalne trgovine,trajat će ova priča, čiji su ciljevi popularizacija hrvatskih autohtonih pasmina životinja, tradicijskog načina seoskog života i božićnih običaja. Svakodnevno, osim na Badnjak, Božić, te posljednjeg dana 2017. i prvog dana iduće godine, od 17 do 21 sat, možete prošetati uz fenjere, svijećice i baklje, a usput doživjeti nesvakidašnju kombinaciju u kojoj uz šetnju i boravak u prirodi možete ponešto i naučiti, prisjetiti se nekih stvari i običaja, šapnuti pokoju želju Djedu Mrazu te vidjeti kako će izgledati žive jaslice... Potom imate prilike okrijepiti se uz voćni čaj ili pak kuhano vino.

Ulaznice su dostupne po cijeni od 25 kuna za odrasle i 15 kuna za djecu.