31. Ludbreška biciklijada okupila petstotinjak sudionika Foto: Grad Ludbreg

31. Ludbreška biciklijada okupila petstotinjak sudionika

Varaždinske vijesti | 11.6.2018. u 20:19h | Objavljeno u Društvo

31. izdanje tradicionalne Ludbreške biciklijade okupilo je petstotinjak sudionika. Start trase duge 12,5 km bio je na Trgu Svetog Trojstva, a vozilo se dalje kroz Globočec-Čukovec-Sveti Petar-Apatiju-Slokovec-Sigetec-Selnik pa do Ludbrega gdje je u samom Centru svijeta bio i cilj.

- Raduje nas veliki broj okupljenih, posebno broj obitelji s djecom. Govori to koliko je ova manifestacija dobro prihvaćena među građanima. Primili smo i sugestije naših građana koji bi rado da biciklijada prođe i kroz njihova naselja, razmatramo tu mogućnost tako da bi 32. Ludbreška biciklijada mogla biti nešto duža – rekao je gradonačelnik Dubravko Bilić.

Po dolasku u sam cilj bicikliste je dočekao grah i izvlačenje tombole. Tri lijepa bicikla otišla su u prave ruke i već dogodine sigurno će na njima ponovo sudjelovati na jednoj od najstarijih, ali i najpopularnijih ludbreških manifesatacija. Savjet mladih Grada Ludbrega pripremio je turnir u belotu, a zabavni program zaključen je koncertom tamburaškog sastava "Gazde". Uz pjesmu se i zaplesalo, a zabava je potrajala do kasnih večernjih sati. Organizatori programa bili su Grad Ludbreg i Turistička zajednica Grada Ludbrega.

ludbreska_biciklijada_2.JPG

ludbreska_biciklijada_3.JPG

ludbreska_biciklijada_4.JPG

ludbreska_biciklijada_5.JPG

ludbreska_biciklijada_6.JPG