Policija o utakmici: Privedena dva pijana navijača, zaplijenili 21 baklju Foto: PU varaždinska

Policija o utakmici: Privedena dva pijana navijača, zaplijenili 21 baklju

VV | 6.8.2022. u 12:15h | Objavljeno u Crna kronika

U Varaždinu je jučer navečer odigrana utakmica 4. kola 1. HNL između NK Varaždin i GNK Dinamo na kojoj je bilo oko 8000 gledatelja te 700-ak gostujućih navijača, izvijestili su iz PU varaždinske.

- Bad Blue Boysi u 11. minuti zagrijali atmosferu na stadionu

- FOTO Varaždin zasluženo osvojio bod u nadmetanju s aktualnim hrvatskim prvakom

- NAVIJAČI NK VARAŽDIN Istra pobijeđena,Hajduk nadigran, Dinamo razbijen i na kraju mogu biti sretni s bodom

- FOTO Veliki broj navijača, njih oko 7 tisuća, došlo gledati nadmetanje Varaždina i Dinama

- U tijeku pregleda tribina prije utakmice policijski službenici su na južnoj tribini pronašli jedan zamotani set u kojem je bilo 21 pirotehničko sredstvo tzv. "baklja“. Prije, za vrijeme i nakon utakmice u službene su prostorije dovedene dvije osobe, koje su bile u alkoholiziranom stanju na utakmici, dok drugih postupanja policije nije bilo. Utakmica je prošla u vrlo dobrom navijačkom raspoloženju - izvijestili su iz PU varaždinske i dodali kako je protiv privedenih podnijet optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

- Cjelokupno osiguranje utakmice proteklo je u najboljem redu, s jedne strane zbog sportskog ponašanja onih koji su pratili utakmicu na stadionu, ali i zbog odlične suradnje i koordinacije u radu svih onih koji su bili zaduženi za sigurnost ovog sportskog događaja. Zahvaljujemo građanima, kao i navijačima na sportskom ponašanju koje uključuje i poštivanje uputa organizatora, redara i policijskih službenika - izvijestili su iz policije.