Varaždinec u novom broju donosi... Foto: Ilustracija/Arhiva VV

Varaždinec u novom broju donosi...

VV | 25.7.2022. u 20:00h | Objavljeno u Aktualno

U novom broju Varaždinskih vijesti pročitajte:

- U Varaždinu se gradi nova deseterokatnica i to uz - hotel Turist

- Koje tvrtke iz naše županije su u TOP 100 po prihodima iz prošle godine?

- Nepravomoćno osuđen bivši ravnatelj županijskog Crvenog križa

- Uzbuna u Ivanečkoj Željeznici zbog kamenoloma, zašto mještanima nitko ništa ne govori?

- Marin Ranteš uoči Europskog prvenstva: "Samo da ne bude četvrto ili drugo mjesto"

U novom broju Varaždinskih vjesti pročitajte u što će se sve uložiti 32 milijuna kuna koji su osigurani rebalansom proračuna Varaždinske županije, hoće li Reformisti doista izaći iz koalicije s HDZ-om, kako napreduje izgradnja Spinalnog centra u Varaždinskim Toplicama, a kako projekt brze ceste, za koju još nisu riješeni svi imovinsko pravni odnosi.

Varaždinec u novom broju otkriva koliko je učenika iz naše županije palo državnu maturu, a tko su učenici koji su ispite riješili bez greške, koja je općina poželjna za život, tko je bila Meluzina i kako je Stojan Matavulj s ulogom profesora povijesti osvojio Zlatnu arenu. U novom broju Varaždinskih vijesti pročitajte i kako je bilo na najvećem festivalu elektroničke glazbe u Brezju u Međimurju, zašto su muškarcima privlačne punašne djevojke, tko je proteklog vikenda "zapalio" Vinicu, a otkrivamo i kako se Varaždinci bore s toplinskim valom i hoće li biti redukcija vode, kao u Istri.

Uz najpovoljnije zahvale, osmrtnice i male oglase, u tjedniku koji daje više, enigmatski kutak i televizijski program, a u novom broju Varaždinca potražite i kupon s popustom za kupanje u Toplicama sveti Martin

Redovito nas pratite na našim internet stranicama te you tube kanalu Varaždinskih vijesti