Varaždinac Denis Čupić izabran da spasi najveći shopping centar u Hrvatskoj?

V.V./Jutarnji list | 23.4.2018. u 09:38h | Objavljeno u Aktualno

Varaždinski poduzetnik Denis Čupić, koji je javnosti postao poznat tijekom lokalnih izbora gdje je bio kandidat za zamjenika gradonačelnika Damira Habijana (HDZ),postaje novi menadžer Westgate Shopping Cityja, odnosno najvećeg shopping centra u Hrvatskoj, otkriva Jutarnji list.

Jutarnji piše da bi Čupić trebao spasiti posrnuli shopping centar za koji se već mjesecima nagađa da bi, zbog navodnih problema s posjećenosti i slabijim poslovanjem, mogao čak i zatvoriti svoj vrata.

Čupić, koji će u novoj funkciji biti zadužen za menadžement centra, property menadžment, iznajmljivanje te marketing, takve glasine odbacuje. Ipak, osigurao se s planom kojim će pojačati frekvenciju posjetitelja.

- Želimo privući što više kupaca iz Krapinsko-zagorske županije, kao i stanovnike zapadnog dijela Zagreba, koji ukupno imaju više od 300 tisuća stanovnika - kazao je Čupić za Jutarnji list.

Westgate Shopping City još od svog otvaranja u studenom 2009. godine predstavljen je kao modno središte metropole, no Čupić će ga od sada nastojati repozicionirati kao “obiteljskog centra broj jedan u Hrvatskoj sa širokom modnom kompetencijom".

Vrijeme će pokazati hoće li uspjeti u svojoj misiji.

 

 

Označeno u