Počelo javno savjetovanje o imenovanju ulica u Varaždinu, Jalkovcu i Kućan Marofu Foto: Ilustracija/Arhiva VV

Počelo javno savjetovanje o imenovanju ulica u Varaždinu, Jalkovcu i Kućan Marofu

VV | 1.9.2022. u 15:33h | Objavljeno u Aktualno

Od danas do 1. listopada provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Odluke o imenovanju i protezanju pojedinih ulica u naseljima Varaždin, Jalkovec i Kućan Marof.

- Cilj provođenja savjetovanja jest upoznavanje javnosti s Odlukom o imenovanju i protezanju pojedinih ulica u naseljima Varaždin, Jalkovec i Kućan Marof te prikupljanje mišljenja, primjedbi i prijedloga, kao i eventualno prihvaćanje zakonitih i stručno utemeljenih mišljenja, primjedbi i prijedloga. Razlozi donošenja akta su potreba imenovanja novoizgrađenih i neimenovanih ulica prema prijedlogu Povjerenstva za imenovanje ulica i trgova na području Grada Varaždina i mišljenju Povjerenstva za standardizaciju geografskih imena Republike Hrvatske - objašnjavaju u Gradu Varaždunu.

Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje kao i sam Nacrt Odluke nalaze se OVDJE (pod rednim brojem 26).

U Gradu Varaždinu ističu kako je doprinose javnom savjetovanju moguće dostaviti isključivo putem priloženog obrasca zaključno do 1. listopada ove godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za gradnju i komunalno gospodarstvo, Trg slobode 12/II, Varaždin, s naznakom "Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt Odluke o imenovanju i protezanju pojedinih ulica u naseljima Varaždin, Jalkovec i Kućan Marof“ ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., također putem obrasca.