Kerekesh teatar prozvao Grad i Županiju: Treći se put nećemo prijavljivati! Foto: Kerekesh teatar

Kerekesh teatar prozvao Grad i Županiju: Treći se put nećemo prijavljivati!

Varaždinske vijesti | 27.8.2019. u 19:49h | Objavljeno u Aktualno

Očito nezadovoljni tretmanom od aktualne gradske i županijske vlasti, Kerekesh teatar, čiji osnivač je tandemski duo oca Ljubomira Kerekeša i sina Jana Kerekeša, su na vlastitoj Facebook stranici odlučili prozvati aktualne vlasti.

Njihovu objavu na Facebooku prenosimo ovdje u cijelosti:

"KUC, KUC - KULTURA
Ponizni smo. Šutimo i radimo. Ne zato da bi nas itko tapšao po ramenu, nego za pljesak publike. Ali jesmo bi baš svi jednaki? Očito nismo. "Neki su jednakiji od drugih."
*********************************************************
Dvije godine za redom, Kerekesh Teatar je Varaždinskoj županiji predložio da zbog neopisive promocije i broja održanih predstava i programa, Nagradu za doprinos ugledu i promociji Varaždinske županije u zemlji i svijetu, dodjeli Ljubomiru Kerekešu.
Odlučili su nagraditi druge, a 3. put nećemo prijavljivati, bez obzira na izreku "treća sreća" :)

U Gradu Varaždinu je običaj, da kad glumica ili glumac budu nagrađeni na određenom festivalu ili dobiju nagradu struke, da budu pozvani na prijem kod gradonačelnika.
O tome nam ne ovisi naš rad, niti život, ali kao gesta gradonačelnika, svakako je pohvalna.
________________________________________
ANKETA !!!
Odgovore pišite u komentare ( npr. DA, NE ) i svakako taggirajte prijatelje.
1. JESTE LI ZNALI da je Ljubomir Kerekeš do sad primio više od 40 nagrada i da je najnagrađivaniji varaždinski glumac svih vremena?
2. MISLITE LI da bi se nagrade trebale dodjeljivati isključivo prema zaslugama?
3. MISLITE LI da se ponekad nagrade dodjeljuju prema unaprijed dogovorenom redosljedu?
4. JESTE LI ZNALI da je Jan Kerekeš do sad primio 8 nagrada i nije još ni jednom bio pozvan na prijem kod gradonačelnika?
________________________________________
Budite informirani i borite se za svoju kulturu.
#kuckuckultura"

Ovog srpnja, Županijska skupština je odlučila Nagradu za doprinos ugledu i promociji Varaždinske županije dodijeliti Jasni Jakovljević, intendantici HNK u Varaždinu.

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci