Još jedna varaždinska škola prelazi na nastavu na daljinu: učenici i nastavnici IV. OŠ Varaždin online do 4. veljače Foto: Ilustracija/Arhiva VV

Još jedna varaždinska škola prelazi na nastavu na daljinu: učenici i nastavnici IV. OŠ Varaždin online do 4. veljače

VV | 25.1.2022. u 14:57h | Objavljeno u Aktualno

- Od sutra, srijede 26. siječnja nastava za sve razrede IV. OŠ Varaždin održavat će se on line - objavljeno je na stranicama te škole.

 Škola je osigurala sve preduvjete za online nastavu i na raspolaganju je učenicima, učiteljima i roditeljima.

- Za očekivati je da ćemo nastavu uživo (model A) imati u ponedjeljak, 7. veljače prema redovnom rasporedu. Molimo učenike, roditelje i zaposlenike škole za osobitu skrb, pozornost i poštivanje svih epidemioloških mjera, koliko god je to moguće, kako bi se što prije stabilizirala situacija. Učenici i učitelji kojima je izrečena mjera samoizolacije, obvezni su je poštivati, ali i pratiti i izvoditi online nastavu, a svi ostali učenici i učitelji koji nisu u samoizolaciji obvezni su samo održavati i pratiti online nastavu. Zaraženi učenici i učitelji mogu pratiti i održavati online nastavu prema svojim mogućnostima, ovisno o zdravstvenom stanju. U slučaju bilo kakvih nedoumica, učenici i roditelji mogu se obratiti svojim razrednicima - zamolila je sve ravnateljica IV. OŠ Varaždin Jasmina Dvorski.

Online nastavu još ovaj tjedan imaju VI. i VII. OŠ Varaždin.

- Zbog sve većeg broja zaraženih i onih u samoizolaciji VI. I VII. OŠ Varaždin prelaze na nastavu online