Zbog sve većeg broja zaraženih i onih u samoizolaciji VI. I VII. OŠ Varaždin prelaze na nastavu online Foto: Ilustracija/Arhiva VV

Zbog sve većeg broja zaraženih i onih u samoizolaciji VI. I VII. OŠ Varaždin prelaze na nastavu online

VV | 17.1.2022. u 14:13h | Objavljeno u Aktualno

- Danas, u ponedjeljak, 17. siječnja Stožer civilne zaštite Grada Varaždina na prijedlog ravnatelja osnovnih škola i uz suglasnost osnivača, a s obzirom na epidemiološku situaciju, donio je odluku da se u VI. osnovnoj školi Varaždin i VII. osnovnoj školi Varaždin primjenjuje model C (online) – svi učenici prate nastavu na daljinu i to od sutra, 18. do 28. siječnja - izvijestili su iz Grada Varaždina.

Razlog donošenja ovakve Odluke je u tome da se 47 % učenika i 6,7 % zaposlenika VI. osnovne škole nalazi u samoizolaciji, odnosno 7,7 % učenika i 4,8 % zaposlenika je pozitivno na koronavirus. Na VII. osnovnoj školi Varaždin u samoizolaciji se nalazi 26 % učenika, odnosno 9 % učenika i 6 % zaposlenika je pozitivno na korona virus.

- Organizacija nastave u ostalim osnovnim školama na području Grada Varaždina nastavlja se prema modelu A (nastava u školi), prati se epidemiološko stanje te će se u suradnji s ravnateljima donijeti nove odluke - poručuju iz Grada Varaždina.