Habijan novinare proveo po neosvijetljenom prolazu: To je nelogično

D.P./Varaždinske vijesti | 28.4.2017. u 08:38h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

Kandidat HDZ-a za varaždinskog gradonačelnik jučer je sazvao konferenciju za medije u 20 i 45 sati u Ulici Mirka Kolarića starijeg, a zatim je novinare neosvijetljenim prolazom proveo do Moslavačke ulice.

- Nelogično i neobično mi je da žitelji ovog dijela grada, doista godinama prolaze kroz ovaj prolaz, koji bi riješila četiri rasvjetna tijela. Ako se taj problem ne može riješiti pitanje je kako je vlast mogla riješiti neke druge, veće probleme - kazao je Damir Habijan te zaključio kako je Varaždin doslovno i figurativno u mraku, apatiji i depresiji te kako je vrijeme da se uključi.

Na konferenciji je prisustvovao i predsjednik temeljnog ogranka Elvis Šegović koji je kazao kako građani Moslavačke ulice već godina šalju molbe da se postavi rasvjeta u mračnom prolazu.

- Da se postave četiri lampe ne bi stvarno trebao biti problem za gradsku vlast pokaže volje, jer ovako ispada da ne vode brigu o svim stanovnicima grada Varaždina, što je žalosno - zaključio je Šegović koji se pita: "Ako ne mogu riješiti dvije, tri lampe u prolazu, kako će riješiti problem bala?“

Habijan je za kraj poručio građanima koji imaju sličnih problema da im se jave.

- Cijelo vrijeme smo među ljudima i na terenu. To možda jesu manji problemi koji nisu tako vidljivi, ali su definitno žiteljima bitni - smatra Habijan.