Grad Varaždin: Od ponedjeljka, 11. listopada, sve osnovne škole ponovno u jednoj smjeni

| 7.10.2021. u 08:09h | Objavljeno u Aktualno

Zamjenik gradonačelnika i načelnik Stožera civilne zaštite Grada Varaždina Miroslav Marković u suradnji s ravnateljima osnovnih škola na području Grada Varaždina od početka školske godine kontinuirano prati epidemiološku situaciju u tim ustanovama.

Uzimajući u obzir epidemiološko stanje, a na prijedlog ravnatelja i uz suglasnost osnivača Grada Varaždina, Stožer civilne zaštite donio je novu odluku u vezi organizacije rada u osnovnim školama na području Grada Varaždina u uvjetima povezanim s bolesti COVID-19. Tako će od ponedjeljka, 11. listopada 2021. II., IV. i VI. osnovna škola ponovno organizirati rad u jednoj smjeni. 

Odluka Stožera civilne zaštite Grada Varaždina u vezi organizacije rada u osnovnim školama na području Grada Varaždina u uvjetima povezanim s bolesti COVID-19 od 6. listopada 2021. godine dostupna je na linku:

https://varazdin.hr/upload/2021/10/06102021-odluka_u_vezi_organizacije_rada_u_os-jedn_615d8c0a44336.pdf

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci