Dođite u Herzericu na predavanje o primjeni Opće uredbe o zaštiti podataka

V.V. | 23.1.2018. u 09:29h | Objavljeno u Aktualno

U organizaciji Odjela za informatiku Opće bolnice Varaždin, u okviru redovnog predavanja grupe za informatiku, Microsoft IT Pro Community Varaždin,dana u utorak 23. siječnja u palači Herzer s početkom u 17 i 30 sati održati će se  predavanje na temu  „Kako vaše poslovanje pripremiti za GDPR?  Od kuda krenuti?"

Ulaz na predavanje je besplatan, uz obaveznu prethodnu najavu na pretinac elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. S obzirom da je tema GDPR to je najbolje informatičko predavanje za početak nove godine.

Uvodno predavanje će održati Voditelj odjela za informatiku Opće bolnice Varaždin,  Dražen Pomper, dipl. oec, smjer organizacijsko-informatički, Sara Pomper, studentica III godine FOI Varaždin. Tu ćemo odgovoriti kako optimalno upravljati osobnim podacima, sa aspekta vlasnika obrade podataka, a i izvršitelja obrade podataka.

Teme koje će se obraditi  su prvenstveno informatički orijentirane na stvaranje, dijeljenje, pohranjivanje, čuvanje podataka na primjeru jedne zdravstvene ustanove, Opće bolnice Varaždin.

Dražen Pomper će pojasniti što se u OBV napravilo da zdravstveno osoblje i pacijenti imaju garanciju da se sa njihovim poslovnim informacijama u bolnici postupa u skladu sa zakonom, zdravim razumom i poštenim poslovnim moralom dati će analiza tehnološko operativne  platforme koja je aktivna u Općoj bolnici Varaždin.