Blazinarić: Za razvoj društva važni raznolikost vještina, talenata, različitost stajališta i iskustva

vv / hns | 13.1.2018. u 21:25h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

Na izbornoj skupštini Ženske inicijative HNS-a Varaždin, održanoj u petak, ponovno je izabrana Andreja Blazinarić za predsjednicu i u ovom mandatu, dok su potpredsjednice postale Maja Šipek i Štefanija Golubić, a izabrana je i  tajnica te članice Predsjedništva Ženske inicijative.

- Jako sam ponosna što su mi članice ponovno iskazale povjerenje i što nastavljamo s radom prema zadanim ciljevima. Uvjerene smo da su za rast i razvoj društva važni raznolikost vještina, talenata, različitost stajališta i iskustva koje u upravljanje donose jednako i muškarci i žene. Ciljeve možemo ostvariti ukoliko svaka članica Ženske incijative bude aktivno sudjelovala u ostvarivanju planiranih zadaća, bez obzira bila ona članica stranke ili ne. Još jednom zahvaljujem svima na podršci – istaknula je Blazinarić.

Uz članice Ženske inicijative podružnice na izbornoj sjednici nazočni su bili i predsjednik podružnice HNS-a Varaždin Mario Sambolec, potpredsjednik Enriko Parlaj te predsjednik Županijske organizacije HNS-a Alen Leverić.

- Ova izborna skupština je nastavak jakih aktivnosti koje provodimo na terenu. Iznimno mi je drago što smo izabrali novo vodstvo Ženske inicijative HNS-a Varaždin koje će i dalje biti ključan faktor u ostvarenju zadanih ciljeva. Uključivanje žena i uvažavanje njihovih interesa treba biti neodvojiv dio svake politike.  Dajem punu potporu članicama Ženske inicijative HNS-a u budućem radu, aktivnostima i projektima u novom mandatu. - istaknuo je Leverić.