Čačić obišao Lepoglavu te dao podršku kandidatu Reformista na izborima Foto: Reformisti

Čačić obišao Lepoglavu te dao podršku kandidatu Reformista na izborima

VV | 29.3.2021. u 21:20h | Objavljeno u Aktualno

Predsjednik Reformista i župan Varaždinske županije Radimir Čačić te zamjenik župana Robert Vugrin obišli su grad Lepoglavu, pri čemu je Čačić dao podršku za predstojeće izbore kandidatu Reformista Vjeranu Ježeku.

Čačić je tijekom posjeta Lepoglavi obišao tvrtke ''Štefičar'', ''Arka'' i ''Jamnić'' gdje je razgovarao s poduzetnicima o trenutnom stanju i problemima na tržištu, ali i projektima i poticajima koje je Varaždinska županija tijekom proteklih godina provela za pomoć poduzetnicima. Također, Čačić je sa suradnicima razgovarao i s mještanima Kameničkog Podgorja i Žarovnice, a obišao je i OPG Eko Bajka i OPG Dragecova Stara hiža.

Lepoglava3.jpg

- Varaždinska županija kontinuirano radi na unapređenju i razvoju turizma na području županije kroz brojne projekte i poticaje za turističke djelatnike, ali i privatne iznajmljivače. Jedan od najvećih i najuspješnijih projekata svakako je ''Kuće za odmor s pričom'' koji kao glavni cilj ima razvoj turističke ponude na ruralnom području i povećanje broja smještajnih objekata uz diverzifikaciju temeljenu na kulturno-povijesnoj tradiciji i podizanju kvalitete. U projekt se do sada uključilo ukupno 45 nositelja standarda najboljeg smještaja u Županiji, a vizija projekta je stvoriti brend koji će se direktno vezati uz Varaždinsku županiju.Kontinuiran porast broja noćenja na području Varaždinske županije, čak i u vrijeme korona krize, pokazuje kako su projekti županije na području turizma veoma uspješni, kako za turističke djelatnike i iznajmljivače, tako i za sve brojnije zadovoljne turiste - izvijestili su iz županijske organizacije Reformista.

Lepoglava1.jpg