Najbolje od elektronske glazbe na Sunset Techno Workoutu, headliner - Petar Dundov Foto: Sunset Techno Workout

Najbolje od elektronske glazbe na Sunset Techno Workoutu, headliner - Petar Dundov

Sunset Techno Workout/vv | 26.7.2023. u 10:39h | Objavljeno u Video

29. srpnja na Varaždinskom aerodromu

Pripremite se za nezaboravno iskustvo pod zvjezdanim nebom uz zalaske te izlaske sunca koji će vas ostaviti bez daha, u organizaciji udruge Techno Workout.

Sunset Techno Workout donosi spektakularan događaj 29. srpnja na Varaždinskom aerodromu na kojem ćete uživati u najboljem od hrvatske elektronske glazbe.

Nastupit će naši vrhunski DJ-evi: mladi rezident Techno Workouta - BOSE koji osvaja klubove diljem lijepe naše, DJ LOOKA poznat po nevjerojatnoj energiji na našoj najpoznatijoj party plaži, zagrebački duo Senno b2b Sin iz Boogalooa, vlasnik etikete Sit Down Recordings TOME R iz Trogira, te Dj Yapa iz Varaždina.

A glavna zvijezda večeri bit će naš našeg poznati i cijenjeni headliner - Petar Dundov, koji osvaja podije diljem svijeta.

- Pripremite se za potpuno novu dimenziju doživljaja jer nas očekuje audio-vizualni spektakl s produkcijom koju do sada niste vidjeli u Varaždinu. Tu čaroliju svjetlosti i efekata za nas će stvoriti najbolji light designer na ovim prostorima, Gogy Hanževački.

Ovo je prilika koju ne smijete propustiti! Ulaznice dostupne su online u pretprodaji po cijeni od 7€ kod našeg partnera Entrio! Vidimo se na Sunset Techno Workoutu! - najavljuju organizatori.